Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Robert Candoi s-a întors cu farsă uriașă pentru chefi! Ce le-a făcut

Surpriză de zile mari în ediția 6 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Fanii au avut ocazia să-l revadă pe celebrul și nelipsitul Robert Candoi!

robert candoi la chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Robert Candoi nu a primit vreun cuțit, dar cu siguranță i-a bucurat pe chefi cu prezența sa | Antena 1

Pentru cei care au urmărit emisiunea de-a lungul timpului, Robert Candoi nu mai are nevoie de vreo prezentare. Acesta este practic singurul concurent care a participat, fără excepție, în fiecare sezon al îndrăgitului show culinar.

A venit singur, a venit cu prietenii și a apărut legat într-o cămașă de forță, apoi am putut să-l vedem în calitate de părinte! Practic, am putea spune că Robert Candoi a „crescut” odată cu show-ul culinar „Chefi la cuțite”.

Robert Candoi a revenit și în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Deși nu a dovedit mai niciodată că este un bucătar extrem de priceput, concurentul s-a ambiționat so obțină, măcar o dată, cele trei cuțite. Așa cum era de așteptat, Robert Candoi nu putea să lipsească nici din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Keed de la Șatra Benz a făcut dezvăluiri uluitoare despre viața sa. Ce verdict a primit

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru a-i impresionat pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, acesta a ales să facă piept de pui cu garnitură de varză și ardei iute. Au încercat jurații să își dea seama cine a gătit, dar nu au reușit. Înainte însă, bărbatul a pregătit o farsă și a lipit cloșurile de farfurii cu lipici!

Ușile s-au deschis și cei trei jurați au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când l-au revăzut pe Robert Candoi. În platoul emisiunii „Chefi la cuțite”. Deși are 40 de ani, concurentul mai este și astăzi student și chefii au aflat că, în pandemie, acesta a condidat independent la primăria din Balotești.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Sorin Bontea a dat primul cuțit de aur! Cine este Paul Vasile, bucătarul care a făcut senzație

Pentru preparatul său, Robert Candoi nu a primit vreun cuțit, dar cu siguranță i-a bucurat pe chefi cu prezența sa.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 6 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi și alte detalii despre concurent.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1

Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Gabriela Porumbel a povestit cu lacrimi în ochi ce poveste înduioșătoare are familia ei... Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Alex Moraru e instrumentistul care a primit o propunere neașteptată de la chefi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x