Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Radu Micu i-a impresionat pe chefi cu o rețetă din 1841! Ce a făcut Mihai Bendeac în platou

În ediția 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl vedem pe Mihai Bendeac, celebrul jurat al emisiunii „iUmor”! Acesta a venit să-l susțină pe Radu Micu, care îi este bun prieten și coleg de breaslă.

radu micu gătind in bucataria chefi la cutite Galerie
Radu Micu a venit la „Chefi la cuțite” împreună cu Mihai Bendeac, bunul său prieten | Antena 1

În vârstă de 38 de ani, Radu Micu a dezvăluit faptul că l-a cunoscut pe Mihai Bendeac în anul I de facultate și, de atunci, cei doi au rămas prieteni.

Gina Pistol a fost mai mult decât încântată să îi vadă pe cei doi și s-a amuzat copios de o întâmplare extrem de haioasă pe care cei doi au trăit-o demult, în perioada studenției.

Radu Micu, prieten cu Mihai Bendeac, a pregătit o rețetă din 1841 în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Radu Micu a decis să pregătească o rețetă specială de desert, ce a fost publicată în anul 1841 într-o carte de bucate scrisă de Mihail Kogălniceanu și Costache Negruzzi!

„Am emoții pentru că nu sunt într-un rol. Pentru că dacă eram într-un rol îmi era mult mai ușor, mă gândeam la treaba aia. Dar așa, aici trebuie să fiu eu. Și nu neapărat că am emoții pentru cum sunt eu, ci pentru faptul că oricine are emoții la necunoscut”, a dezvăluit concurentul, plin de emoții.

În timp ce a pregătit totul cu multă grijă, tânărul a dezvăluit faptul că pandemia l-a afectat din punct de vedere al activității și astfel a decis să caute și să descopere rețete vechi românești.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un moment cu adevărat special a fost atunci când acesta a dezvăluit faptul că este căsătorit de 14 ani și că are doi copii: un băiat în vârstă de 14 ani și o fetiță de doar trei ani. Cu lacrimi în ochi și extrem de emoționat, Radu Micu a mărturisit că aceștia sunt una dintre marile sale realizări.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Marinela Chelaru a făcut show de zile mari! Chefii s-au amuzat copios

După ce a terminat rețeta specială, pe care a denumit-o „Trei scuze doi tocmagi împărățești căzuți în pădure”, concurentul a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Banda a început să meargă, cloșurile s-au ridicat și surpriza a fost mare atunci când aceștia au văzut ineditul desert din farfurie. De fapt, Florin Dumitrescu a fost atât de impresionat de modul în care arătaa farfuria, încât s-a ridicat în picioare, pe scaunul de la masa jurizării, și a fotografiat totul.

„E la momentul lui de creație”, a glumit Cătălin Scărlătescu pe seama pasiunii pentru fotografie a colegului său de platou.

Citește și: Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Iulian Buiac a fost aplaudat de jurați, după ce și-a spus povestea vieții

„Asta este o farfurie pe care trebuie s-o iei frumos așa, ca la casa regală. Asta cred că este o farfurie despre care se vorbește și în codul bunelor maniere. E o farfurie care se predă la școala de bune maniere, așa învață domnișoarele de la curte să fie prințese”, a fost de părere Florin Dumitrescu.

Apoi, ușile s-au deschis și în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și-a făcut apariția Radu Micu. Actorul s-a prezentat și a explicat faptul că a pregătit o rețetă ce a apărut în 1841! Acesta a mărturisit faptul că de mic a fost pasionat de bucătărie și, în prezent, desfășoară un proiect numit „Rețete povestite”, pe YouTube, prin care face cunoscute mâncăruri vechi românești.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 21, oferită de Amalia Stanciu! Sorin Bontea a părăsit platoul nervos

În timp ce explica mai multe despre activitatea sa, Speak și-a făcut apariția în platoul „Chefi la cuțite”, cărându-l pe Mihai Bendeac cu ajutorul unui cărucior de cumpărături. Momentul i-a luat prin surprindere pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și toată lumea s-a amuzat copios.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, lider de audiență! Mihai Bendeac și actorul Radu Micu intră în bucătărie în această seară... Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Big M e o adevărată senzație pe internet! Ce poveste emoționantă are tânărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x