Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 21, oferită de Amalia Stanciu! Sorin Bontea a părăsit platoul nervos

După ce a degustat și a analizat atent preparatele pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Amalia Stanciu a anunțat cine a câștigat amuleta 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Amalia Stanciu si gina pistol, in platoul chefi la cutite, inainte de-a anunta castigatorul amuletei 21 Galerie
Amalia Stanciu a degustat mâncărurile „ca la bunica acasă” pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu | Antena 1

În fiecare ediție a îndrăgitului show culinar, până la etapa de bootcamp, Gina Pistol pune la bătaie câte o amuletă puternică.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu încearcă de fiecare dată să respecte tema anunțată de Gina Pistol sau să gătească cu ingredientele impuse, sperând că norocul le va surâde.

Cine a câștigat amuleta 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, oferită de Amalia Stanciu

De data aceasta, în ediția 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, îndrăgita prezentatoare a pus la bătaie o amuletă cu totul și cu totul specială.

„Schimbă un concurent din echipa ta cu un altul din celelalte două echipe, cu excepția cuțitelor de aur”, așa sună bonusul pe care îl pot câștiga chefii.

Și ca lucrurile să nu fie tocmai simple, de data aceasta, jurizarea o să fie făcută de Amalia Stanciu, proprietarul celebrului restaurant Zexe, cu specific românesc. Acest lucru nu este unul întâmplător, căci tema de astăzi îi obligă pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să pregătească o mâncare ca la bunica acasă!

Timpul alocat gătitului a fost de doar șaizeci de minute și cei trei titani ai bucătăriei au încercat să dea tot ce au avut mai bun pentru a obține niște rețete cu totul și cu totul deosebite.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Marinela Chelaru a făcut show de zile mari! Chefii s-au amuzat copios

Cătălin Scărlătescu a ales să facă o rețetă tradițională de ardei umplut cu pâinică de casă, în timp ce Florin Dumitrescu a mizat pe chifteluțe marinate cu piure de cartofi. Sorin Bontea, în schimb, și-a pus toate speranțele într-o ciulama de pui.

Toate cele trei mâncăruri au fost savuroase, așa că decizia nu a fost una simplă. Totuși, doar una dintre farfurii poate fi desemnată câștigătoare.

După ce a analizat atent fiecare detaliu, textură sau combinație de gust, Amalia Stanciu, proprietarul celebrului restaurant Zexe cu specific românesc, a anunțat că amuleta 21 a fost câștigată de Florin Dumitrescu!

Citește și: Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Victor Topolog i-a amuzat din plin pe jurați! Medicul a făcut senzație

Vestea i-a dezamăgit pe Sorin Bontea și pe Cătălin Scărlătescu. De fapt, câștigătorul „Asia Express” a fost atât de supărat, încât s-a ridicat de pe scaunul de la masa jurizării și a părăsit platoul, dezvăluind faptul că se simte nedreptățit.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Marinela Chelaru a făcut show de zile mari! Chefii s-au amuzat copios... Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Victor Topolog i-a amuzat din plin pe jurați! Medicul a făcut senzație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x