Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. A început „lupta” pentru cea de-a șasea amuletă a sezonului 10. Proba a încins spiritele

În ediția difuzată pe 13 septembrie 2022 de Chefi la cuțite, Chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea s-au luptat pentru a șasea amuletă a sezonului 10, iar înțepăturile și micile răutăți nu au lipsit nici de data aceasta.

colaj foto cu irina fodor si juratii chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce bonus aduce cea de-a șasea amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 10 | Antena 1

O nouă ediție, un nou avantaj pentru cei trei jurați ai sezonului 10 Chefi la cuțite. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au ascuțit cuțitele pentru o întrecere memorabilă.

Cel care va juriza și va alege câștigătorul amuletei de astăzi este Chef Cătălin Petrescu.

Ce bonus uriaș a fost pus în joc la a șasea amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 10

Irina Fodor le-a dezvăluit juraților că în ediția a șasea a show-ului culinar, de pe 13 septembrie 2022, pune la bătaie o miză uriașă care poate schimba soarta oricăuri concurent.

Cel care va câștia bonusul de astăzi va intra în posesia amuletei care spune că „Poți da imunitate unuia dintre concurenții tăi în cazul în care echipa ta intră la proba individuală”.

„O amuletă care îți poate duce mai departe un concurent în cazul în care ai probleme”, a spus chef Dumitrescu.

„Mai ales spre semifinale, când arde. Foarte bună amulet”, a adăugat și chef Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Ce bonus uriaș a fost pus în joc pentru a cincea amuletă a sezonului 10: „Asta da probă”

Cum au reacționat chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu când au aflat ce trebuie să facă pentru amuleta de astăzi, de la Chefi la cuțite, sezonul 10

„Astăzi, veți găti cu ce găsim în aces cărucior. Ca să ajungem să ne alegem produsele de acolo, trebuie să stabilim o ordine. Veți lua câte un singur produs de fiecare, în ordinea stabilită de comun acord, împreună, în urma unui joc, ca să creeze o ierarhie”, a anunțat prezentatoarea emisiunii.

„N-ar putea să fie ca la inversul amuletelor? Adică să încep eu primul că am zero amulete”, a glumit Cătălin Scărlătescu

„Pot să aleg eu primul că sunt cel mai mic”, a spus Dumitrescu.

După îndelungi dezbateri, chefii au căzut de acord să tragă, la sorți, niște bilețele pentru a stabili ordinea în care vor lua produse din coșul adus.

Astfel, cel care alege primul produs este Cătălin Scărlătescu, urmat de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu este ultimul. Cu toate acestea, nici așa nu au lipsit înțepăturile și micile răutăți.

Citește și: Cei 3 jurați dau cea mai grea probă pentru amuletă la Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu: „Le-am făcut pe toate, dar pe asta nu”

„Ce soartă nasoală am. Voi stabiliți practic, cu ce gătesc eu. Cine va alege primul, va da tonul și pentru celelalte farfurii””, a spus Florin când a văzut bilețelul lui.

„Stai să mă asigur că Dumitrescu nu primește untul”, a spus Cătălin în timp ce îl ingredientul din coș.

„Nu e untul meu, nu e untul lui mama. E unutul celui care poate să îl ia, dar nu-ți motiva alegerea cu o rătuate”, a răspuns chef Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. Mufy Haser, sirianul cu o poveste uimitoare. La 10 ani a plecat singur în lume să g... Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. Davor Cărmăzan, puștiul de 5 ani care a făcut senzație. „Gătesc de la 2 ani”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x