Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Ionela Novac i-a emoționat pe chefi cu povestea sa de viață: „Aici nu îți face nimeni rău”

În ediția 9 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 13 septembrie 2023, Ionela Novac a venit la Chefi la cuțite pregătită să impresioneze pe chefii cu un preparat din creveți și portocală, însă ce a urmat a dus întregul său moment la intensitate copleșitoare. Povestea sa de viață este desprinsă din filme.

colaj foto cu concurent si chefii catalin sarlatescu, sorin bontea, florin dumitrescu Galerie
Ionela Novac i-a emoționat pe chefi cu povestea sa de viață | Chefi la cuțite

Ionela Novac are 43 de ani și vine tocmai din Germania acolo unde lucrează de cinci ani. Acum muncește în bucătărie fiind ajutor de bucătar. Și-a făcut curaj să participe la emisiunea Chefi la cuțite pentru a experimenta ceva cu totul nou și pentru a-și pune în practică talentul.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 septembrie 2023. Răzvan Mincă și-a cerut iubita în căsătorie la TV. Cum l-au ajutat chefii

Cu doar un album de poze, Ionela a fugit în Germania de soțul violent: „Mi-a tăiat tendoanele cu o cană”, la Chefi la cuțite, în ediția 9 din 11 septembrie 2023

Ce a urmat însă după ce s-au deschis porțile a fost un moment care a introdus telespectatorii, dar și jurații într-o poveste de viață care s-a cusut de-a lungul anilor cu lacrimi și durere, după cum o spune chiar ea. Nu a avut un parcurs ușor. Vorbește cu vocea tremurândă, însă are curajul să fie vulnerabilă în fața unei țări întregi.

“Înainte de Germania povestea mea este foarte lungă și foarte cu multe lacrimi. Bine nu a fost în viața mea. Am avut o viață mai grea. Am fost căsătorită, am divorțat după 18 ani de căsătorie, am doi copii… Bărbatul meu consuma alcool foarte mult, m-a bătut din prima zi a nunții și am încercat să spun părinților mei că nu este totul chiar bine și mi-au spus că nu au ce să facă - Dacă tu - ai ales, ți-a plăcut de el, ați făcut și o casă împreună, trebuie să stai așa pentru că ne râde lumea -.

Când bea devenea foarte violent și pe o frunză dacă i se părea că a căzut neregulat și pentru aia mă lua pe mine. Nu era zi de la Dumnezeu să nu fie o jignire.

Am fost nevoită să-mi cresc copiii, să îi educ, să-i duc la școală și să muncesc eu pentru ei. Prima dată m-am dus ca muncitor la sortat de nuci, la miez de nucă și mi s-a întâmplat o nenorocire în familie. Am lăsat copilul cu bărbatul meu acasă să aibă grijă de el. Dacă unul din părinți e plecat la serviciu, celălalt trebuie să aibă grijă de el. Copilul meu a aruncat o sticlă de bronz în soba de teracotă și a făcut o explozie de l-a ars pe copil pe un picior. Primesc un telefon la serviciu -Vino că ți-a luat foc copilul - Nu vreți să știți cum am ajuns acasă. Deci copilul meu a fost nesupravegheat. Ce bază puteai să mai ai în omul acela și de atunci am renunțat la job până l-am pus pe picioare pe copil. Oricum unul din copiii mei mă găsea moartă acolo, pentru că într-o zi mi-a tăiat tendoanele de la picior cu o cană. Atunci când m-a tăiat pe mine, băiatul Era la un majorat și poliția l-a sunat și i-a spus să vină acasă -Mama ta trebuie să o ducem la spital-. Mi-au scos de acolo ce au avut de scos. M-a cusut am stat o lună de zile și au avut copiii grijă de mine", a mai povestit ea.

A reușit să plece pentru copiii săi, care au rugat-o acest lucru. Doar cu geacă pe ea și cu copiii săi alături, a dechis porțile unei noi vieți.

Tot momentul îl pjuteți urmări în videoclipul de mai sus.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 septembrie 2023. Andreea Bălan a anunțat cine a câștigat a opta amuletă. Reacția ei când a aflat ce a mâncat

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Irina pune în joc a doua bombă cu mai multe amulete, iar un Chef patiser celebru îi uimește pe jurați, diseară, la Chefi la cuțite

Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Irina Fodor a adus o probă în premieră în arena amuletei! Ce presupune dubla provoc... Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Cristina Ștefania a anunțat cine a câștigat bomba cu amulete: „Toți trei o să mă re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x