Antena Căutare

Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Bogdan Stan a gătit portretele lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în farfurie. Cum a reușit

Bogdan Stan (Bodi) a reușit să îi încânte pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la masa de jurizare Chefi la cuțite, cu un preparat cu totul deosebit - le-a făcut portretele în farfurie.

bogdan stan, concurent chefi la cutite sezon 9 Galerie
Bogdan Stan a gătit portretele chefilor în farfurie, chiar la Chefi la cuțite | Antena 1

Un concurent care și-a făcut renumele pe Instagram a venit să încânte chefii azi cu talentul lui special de a parodia vedetele din România.

După ce s-a pozat în cele mai amuzante ipostaze, într-o imitație a pozelor vedetelor, concurentul s-a decis să îi imite azi pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, de această dată nu cu o imagine, ci cu un preparat deosebit.

Cu ajutorul contului său de Instagram, tânărul a parodiat imaginile a numeroase vedete din România, de la Inna și Gina Pistol, până la vedete din afară, precum Tokyo, din Casa del papel.

Cum i-a pariodiat Bogdan Stan (Bodi) pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la Chefi la cuțite

Bodi a adus puțin umor în platoul Chefi la cuțite, de această dată cu un preparat cu totul deosebit, ce i-a încântat pe chefi.

Citește și: Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Mariana Vermeșan i-a făcut o dedicație specială pentru Sorin Bontea

Tânărul care și-a făcut un renume pe Instagram și câștigat peste 100 de mii de urmăritori cu imaginile sale amuzante a gătit chefilor 3 farfurii personalizate.

 Bogdan Stan (Bodi) gătind la Chefi la cuțite, sezonul 9

Bogdan Stan (Bodi)

Fiecare chef a primit câte o clătită, cu chipul fiecăruia. Chefii au aplaudat creativitatea tânărului de 22 de ani, din Constanța. Deși Dumitrescu și Chef Scătlătescu nu i-au oferit cuțit - cel din urmă a glumit că nu a oferit cuțitul pentru că preparatul său nu avea niciun fir de păr -, Bogdan a primit un premiu considerabil - un cuțit de argint, oferit de chefi prietenilor faimoși.

După ce i-a încântat la masa de jurizare cu portretele clătite, Bogdan le-a promis chefilor și că îi va parodia așa cum le-a făcut vedetelor, așa că trebuie să îi urmărească în continuare contul de Instagram pentru a vedea ce idei creative va avea.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 7 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Mariana Vermeșan i-a făcut o dedicație specială pentru Sorin Bontea... Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Daniela Vieriu i-a impresionat pe chefi! Florin Dumitrescu a vrut să-i dea cuțitul de a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x