Antena Căutare

Chefi la cuțite, 14 noiembrie 2022. Ce echipă a câștigat cel de-al 12 battle de gătit. Ce echipe au intrat la duel

În ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pregătit rețete bazându-se doar pe anumite culori. La final, pasionații de mașini Trabant au făcut degustarea și au votat, iar banda a adus un verdict complet neașteptat.

colaj foto cu chefii, concurentii si juratii la chefi la cutite editia 32 din sezonul 10 Galerie
În ediția 32 a emisiunii, pasionații de mașini Trabant au făcut degustarea și au dat verdictul | Antena 1

În această ediție a emisiunii Chefi la cuțite, Gina Pistol i-a adus la masa degustării pe câțiva dintre cei mai mari fani ai mașinii Trabant. Aceștia au degustat preparatele și, la final, au ales ce farfurie le-a plăcut cel mai mult dintre toate. Banda a adus un verdict neașteptat pentru toți concurenții, la finalul celui de-al 12-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Cine a câștigat cel de-al 12-lea battle, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Cel de-al 12-lea battle ded la Chefi la cuțite sezonul 10 a adus o probă cât se poate de surprinzătoare pentru cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. De data aceasta, frumoasa Gina Pistol i-a provocat la o nouă ghicitoare și Scărlătescu a fost cel care a ghicit-o și a putut decide culorile din farfuriile tuturor. Pentru ai lui bucătari a ales roșu, portocaliu și verde, lui Florin Dumitrescu i-a dat alb, negru și roz, iar Sorin Bontea s-a ales cu albastru, maro și galben.

„M-am gândit că ne-am tot jucat cu țări, cu diverse ingrediente, cu tot felul de combinații, dar parcă nu mi s-a părut că a fost destul de colorat. Știți ce zic? Astăzi vreau să fie totul în culori. Vreau să văd un spectacol pe farfuriile. Dragii mei, abia aștept să văd ce tablouri pictați astăzi în farfurie”, a zis Gina Pistol.

Când cronometrul a pornit, concurenții s-au năpustit asupra ingredientelor diferite din cămară și s-au apucat imediat de treabă, în dorința de-a pregăti rețete cât mai savuroase. Cei care au fost aleși să facă degustarea în cel de-al 12-lea battle au fost chiar pasionați de mașinile Trabant. Veniți din toate colțurile țării, aceștia au povestit mai multe despre iubirea lor pentru acest vehicul.

În bucătărie s-a dezlănțuit un adevărat haos și timpul a părut că zboară. Emoțiile au fost mari și fiecare concurent din cele trei echipe a încercat să dea tot ce poate mai bun pentru a ajuta echipa și pentru a aduce astfel o notă cât mai mare, după degustarea făcută de pasionații de Trabant.

Când timpul alocat gătitului s-a scurs, farfuriile au fost așezate pe bandă și trimisă la degustarea făcută de invitații speciali ai ediției 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

„O tematică foarte interesantă”, „La prima vedere farfuriile sunt impresionante”, au zis trabantiștii, atunci când a văzut rețetele pe banda degustării.

În timp ce invitații speciali făceau degustarea, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat și ei preparatele, aruncându-și, așa cum era de așteptat, și „săgeți”!

„Culinar, astăzi nu suntem la înălțime!”, a zis Florin Dumitrescu despre farfuria pregătită de echipa lui.

Apoi, când pasionații de trabant au terminat degustarea, chefii s-au dus la echipele lor și au așteptat cu sufletul la gură verdictul adus de bandă, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. Prima farfurie a fost pentru echipa de aur alb, urmată apoi și de a doua. Emoțiile au crescut din ce în ce mai mult. La un moment dat, Florin Dumitrescu a ținut să discute neapărat cu Brigitta din echipa lui.

„Am ținut neapărat să îi spun ce i-am spus”, a zis juratul la testimoniale.

„Tu trebuie să îți setezi următorul obiectiv, acela de-a nu ajunge la duel. Bagă-ți în cap chestia asta și o să fie bine. Hai să nu ne mai ascundem după degete. Spre deosebire de mulți alți concurenți pe care noi i-am avut la individuale ea gătește bine, le nimerește bine de tot, motiv pentru care am și vrut să o am în echipa mea. Dacă vrei să ajungi în semifinală lasă duelurile deoparte și concentrează-te pe battle-uri”, a zis Florin Dumitrescu.

Apoi, la final, echipa care a câștigat a fost cea de aur galben, condusă de Cătălin Scărlătescu. Verdictul a fost unul neașteptat, ce i-a consumat din plin pe concurenți.

„Pur și simplu îmi vine să plâng de nervi, n-am înțeles situația și cum de greșim de fiecare dată”, a zis Gabriel, supărat de deznodământ.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 14 noiembrie 2022. Oxy (Roxana Crudu), gest neașteptat în proba de gătit. Ce a dezvăluit Brigitta, fără... Chefi la cuțite, 14 noiembrie 2022. Raluca Todea a avut o reacție nervoasă. Ce s-a întâmplat între ea și Dan Manciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x