Antena Căutare

Chefi la cuțite, 14 noiembrie 2022. Chefii au făcut degustarea farfuriilor de la duel. Ce au zis Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

În edițai 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1, două echipe au intrat la duel și au avut misiunea de-a pregăti rețete făcând pairing cu un anumit vin. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile și au spus ce rețete au impresionat și ce rețete au dezamăgit.

colaj foto cu chefii si concurentii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile concurenților intrați la duel în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite | Antena 1

Curioși să vadă ce au pregătit concurenții la proba de gătit de la duel, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ridicat cloș după cloș și au analizat totul cu multă atenție.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat preparatele de la duel, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

În ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, echipa de aur alb a intrat la duel alături de echipa de aur roz. De data aceasta, concurenții au primit misiunea de-a face rețete alese pentru un pairing perfect cu un anumit tip de vin.

„Vin direct la voi ca să trageți la sorți un bilețel. Simpaticilor, testul individual de astăzi se concentrează pe rafinament într-o sesiune de pairing. Asocierea unui preparat cu un sortiment de vin cere un gust elevat, cultivat, care recomandă un gurmand, fie un pasionat de gătit, fie un profesionist, fie toate laolaltă! Pun în pahare vinurile unei crame încărcate de istorie. Și ca să fie un test pe cinste, am ales câteva sortimente cu o personalitate aparte, așa că vă rog să fiți atenți”, a zis Gina Pistol, prezentând apoi fiecare vin ales.

Concurenții au tras la sorți bilețele și, după ce au degustat licoarea din pahar, au ales ce rețete să pregătească. Timp de 60 de minute, fiecare a încercat să dea tot ce a avut mai bun. Apoi, la final, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat preparatele de la duel și au acordat puncte în funcție de merit. Unele farfurii au impresionat prin gust sau prin prezentare, altele au dezamăgit. A fost o degustare unde au ieșit „scântei”, căci discuțiile aprinse nu au întârziat să apară între cei trei jurați.

Farfuria cu ribeye făcută de Flori a fost apreciată, în timp ce farfuria lui Andrei Mihalcea a stârnit mai multe critici. Paco n-a avut plating complex, dar a impresionat prin gust, crema fină și subtilitatea aromelor folosite. Oxy a făcut somon cu midii și Cătălin Scărlătescu a fost mai mult decât impresionat de ingredientele din farfurie.

„Preparatul senzațional de gustos. Preparatul foarte curajos”, a zis Sorin Bontea, uimit de combinația neașteptată de ingrediente din farfuria concurentei.

Ce farfurii au impresionat și ce farfurii au dezamăgit? Urmărește clipul video de mai sus din ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi ce a urmat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 14 noiembrie 2022. Raluca Todea a avut o reacție nervoasă. Ce s-a întâmplat între ea și Dan Manciu... Chefi la cuțite, 14 noiembrie 2022. Un concurent a fost eliminat. Sorin Bontea l-a pierdut pe Andrei Mihalcea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x