Antena Căutare

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Cine a câștigat a șaptea amuletă. Ce discuții a stârnit verdictul lui chef Florin Ivan

În ediția difuzată pe 14 septembrie 2022 de Chefi la cuțite, Chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea s-au luptat pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. Cei trei chefi au avut parte de un jurat surpriză „convtroversat”, iar verdictul acestuia a stârnit discuții.

colaj foto chef florin ivan si irina fodor in platoul chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Chef Florin Ivan i-a înmânat amuleta câștigătorului din ediția de azi. | Antena 1

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au avut o probă mai grea decât de așteptau la al șaptelea joc de amuletă din sezonul 10 Chefi la cuțite, difuzat pe data de 14 septembrie 2022.

Nici jurizarea nu a fost pe placul tuturor, pentru că cel care a gustat preparatele de astăzi și în hotărârea căruia stă atârnată o nouă amuletă este „acuzat” că îl favorizează pe Chef Sorin Bontea.

Cine a câștigat a șaptea amuletă a sezonului 10 Chefi la cuțite, jucată în ediția 7 a show-ului culinar de pe data de 17 septembrie 2022

Pentru amuleta pusă în joc astăzi cei trei chefi au fost nevoiți să pregătească un preparat fine dining care să conțină trei feluri de chips-uri. Bonusul oferit astăzi spune că cel care îl câștigă poate împrumuta un concurent de la celelalte echipe pentru a-l folosi în timpul unei probe.

Astfel, Chef Sorin Dumitrescu a gătit pește cu chipsuri de păstârnac, cartof dulce și usturoi, Chef Florin Dumitrescu a mizat tot pe pește, alături de chipsuri de păstârnac, de sfeclă și de kale cu sos de tarhon, vin și smântână, iar Chef Cătălin Scărlătescu a gătit tacos.

După o jurizare cu peripeții, degustătorul de azi, Chef Florin Ivan, însoțit de Irina Fodor li s-a alturat chefilor pentru a da verdictul. În timp ce urmăreau comentariile invitatului de astăzi, lui Cătălin Scărlătescu i s-a „făcut rău” și nu a mai putut sta pe scaun.

Colegul lui, Chef Bontea i-a sărit imediat în ajutor și s-a oferit să îi facă respirație gură la gură, spre deliciul telespectatorilor.

Citește și: Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Chef Scărlătescu, reacție neașteptată în timpul jurizării pentru amuletă. „Nu mai pot!”

Aflați toți în platoul Chefi la Cuțite s-a pus din nou în discuție faptul că juratul Florin Ivan ar fi părtinitor, iar Irina Fodor i-a anunțat că de data aceasta vor proceda diferit.

Cei trei chefi au fost rugați să spună ce au gătit, iar Chef Florin Ivan s-a îndreptat cu amuleta către preparatul lui preferat.

„Oricare ar fi verdictul, eu n-am cum să mă supăr”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

„Băi, mi-a plăcut, ce să fac?”, a exclamat Chef Florin Ivan când i-a înmânat lui Sorin Bontea amuleta, a cincea la număr, pentru el.

„Ce sunt arogant că mă bucur că am cinci amulete deja? Asta este! Merg bine, Doamnae ajută să mai iau în continuare. Câte mai am de luat? Încă 10, ei aia e. Care e problema?”, a spus Chef Sorin Bontea, câștigătorul amuletei din ediția 7 de Chefi la Cuțite ediția din 14 septembrie.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Cine a câștigat al treilea joc de culise din sezonul 10. Ce „provocare” au primit jurații

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Chef Scărlătescu, reacție neașteptată în timpul jurizării pentru amuletă. „Nu mai p... Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Gelu Feraru, despre greutățile prin care a trecut în căutarea unui trai mai bun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x