Antena Căutare

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Chef Scărlătescu, reacție neașteptată în timpul jurizării pentru amuletă. „Nu mai pot!”

Și în această seară Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu și-au ascuțit cuțitele și au luptat pentru un o nouă amuletă pusă în joc.

colaj foto chef florin ivan si chef catalin scarlatescu cazând de pe scaun la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Cătălin Scătlătescu a avut o reacție neașteptată când a auzit comentariile lui Chef Florin Ivan venit să jurizeze preparatele de la jocul de amuletă. | Antena 1

Deși se anunțat un joc de amuletă mai lejer, momentele tensionate și înțepăturile dintre cei trei Chefi nu au lipsit nici în seara aceasta.

Cel care a jurizat cea de-a șaptea amuletă pusă în joc în această seară a fost Chef Florin Ivan, spre „nemulțumirea” chefilor Cătălin Scărlătescu și Florn Dumitrescu, care consideră că juratul în favorizează pe colegul lor Sorin Bontea.

Chef Cătălin Scărlătescu a „căzut” de pe scaun în timpul jurizării lui Chef Florin Ivan de la Chefi la Cuițite sezonul 10, ediția 7 din 14 septembrie

Înainte ca juratul de azi să înceapă degustarea celor trei preparate, Irina Fodor a ținut să clarifice aceată problemă.

„De două ori i-am dat amuleta lui Sorin și o dată lui Scărlătescu. În momentul în care jurizez farfuriile din față, chiar nu mă interesează cine le-a făcut. Jurizez farfuriile”, a lămurit juratul de azi situația.

Pentru jocul de amuletă din ediția 7 din 14 septembrie, Chef Sorin Dumitrescu a gătit pește cu chipsuri de păstârnac, cartof dulce și usturoi.

„Farfuria arată impecabil”, este tot ce e apucat să spună Chef Florin Ivan, moment în care Chef Cătălin Scărlătescu a „leșinat” și a căzut de pe scaun.

„Vrei să îți fac și gură la gură”, i-a sări repede în ajutor, Chef Sorin Bontea colegului lui.

„Nu mai poooot!”, a mai exlamat Cătălin Scărlătescu, zvârcolindu-se pe jos.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Chefii au jucat bowling în culise și a ieșit un show de zile mari

Evident, totul a fost doar o glumă a chefului care consideră că juratul de azi îl favorizează pe Sorin Bontea.

„Eu eram plecat, e dusă și asta. Gata, la revedere”, a mai adăugat el oarecum resemnat.

„Trebuia să plecăm noi”, a mai adăugat și chef Florin Dumitrescu, care a gătit pentru jocul de amuletă de astăzi pește cu chipsuri de păstârnac, de sfeclă și de kale cu sos de tarhon, vin și smântână.

„La a doua farfurie, la fel, arăta foarte bine, gustul acolo unde trebuie. Forte interesante. Exploda în gură aroma de kale. O să fie foarte greu”, a mai spus juratul.

Distracția a continuat în culise și când juratul de azi a ajuns la farfuria lui Chef Scărlătescu care în ediția 7 de Chefi la Cuțite, din 14 septembrie, a gătit tacos.

„Hai să o luăm cu ce e mai ușor. Cu crevetele cu guacamole. Guacamole e aici, nu? Sigur nu e șorici, nu? Și bacon-ul e crocant. Trebuie să mănânc din toate, nu?”, a mai spus juratul de azi.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Cum s-au descurcat Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu la jocul de culise

La final, el a încercat și să ghicească ce preparat îi aparține cui, dar a încurcat farfuria lui Chef Botnea cu cea a lui Chef Dumitrecu. Urmează să aflăm verdictul!

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Titus Alexandru, concurentul cu viață de legendă la doar 22 de ani. „Am dormit cu c... Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Cine a câștigat a șaptea amuletă. Ce discuții a stârnit verdictul lui chef Florin I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x