Antena Căutare

Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu și-au adus acuzații neașteptate. De ce s-au certat

Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu și-au adus acuzații neașteptate în ediția 22 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 15 mai 2023. În plus, Iustin Cîmpeanu s-a „jucat” cu focul de față cu chef Florin Dumitrescu.

colaj foto cu florin dumitrescu si iustin campeanu si poza cu sorin bontea si catalin scarlatescu Galerie
Au ieșit scântei la primul battle Chefi la cuțite din sezonul 11 | Antena 1

Au ieșit scântei în ediția 22 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 15 mai 2023. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu și-au adresat replici acide în timpul probei, după ce s-au acuzat reciproc că ar trișa.

În timp ce concurenții din echipa neagră puneau pe farfurii un preparat specific mexican, chef Florin Dumitrescu i-a atras atenția lui chef Sorin Bontea în ceea ce privește gestul colegului lor: „Ia uite ce face ăla, da?!”.

„Cătălin avea trei shot-uri pe farfurie! Făcea tacos. Stai un pic, felul ăsta de mâncare îl știu și cei din America Express”, a spus chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2023. Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, a gătit alături de cele două fiice. Cum a reacționat juratul

„Când ați făcut petrecere, atunci când v-ați întors, i-ai dat să bea shot-uri de astea. Așa am auzit!”, a fost replica juratului pentru colegul său.

Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu și-au „aruncat” replici tăioase în ediția 22 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 15 mai 2023

Acuzațiile lui chef Sorin Bontea l-a făcut pe chef Cătălin Scărlătescu să răbufnească în bucătăria sezonului 11 Chefi la cuțite. Astfel, între cei doi s-a dat un schimb de replici tăioase.

„Tot Mexicul bea așa ceva! Și eu unde am fost? În Mexic, nu? Nu scrie nicăieri în regulament că nu am voie să le pun shot-uri. E un tribut plătit Mexicului”, a mărturisit juratul echipei cu tunici negre.

„Deci avem voie cu semne în farfurie. Eu zic să nu mai gătim, că nu mai are niciun sens”, a mai adăugat chef Sorin Bontea, vizibil enervat de situație.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2023. Iustin Cîmpeanu, tânărul care i-a dat un autograf lui chef Florin Dumitrescu. Ce a urmat

La rândul său, chef Cătălin Scărlătescu și-a acuzat colegul că trișează: „Am auzit că cei care ne vor juriza sunt mari fani ai cartofilor dulci. Îți pui semne în farfurie?”.

Iustin Cîmpeanu s-a „jucat” cu focul de față cu chef Florin Dumitrescu în ediția 22 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 15 mai 2023

Iustin Cîmpeanu a întâmpinat o situație imprevizibilă în ediția 22 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 15 mai 2023. Concurentul s-a „jucat” cu focul de față cu chef Florin Dumitrescu în timp ce încerca să „salveze” un preparat.

„Nu stricați toată mâncare! Doamne ferește!”, i-a spus juratul când l-a văzut.

În ultimul moment, Iustin Cîmpeanu a aruncat hârtia care arde în chiuvetă. Gestul neașteptat al tânărului l-a impresionat pe chef Florin Dumitrescu, semn că ambiția și perseverența lui nu au trecut neobservate.

„Entuziasmul lui Iustin îmi place! Faptul că el își dă foc la mână sau că toarnă ulei încins peste tot îmi denotă faptul că nu știe, dar vrea să facă.”, a mai adăugat juratul.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Gina Pistol, vestea care a declanșat o surpriză de proporții. Ce provocare uriașă au primi... Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Ce detaliu l-a înfuriat pe Sorin Bontea. Ce a făcut Constantin Onuț: „Băi, Constantine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x