Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 aprilie 2023. Iustin Cîmpeanu, tânărul care i-a dat un autograf lui chef Florin Dumitrescu. Ce a urmat

Iustin Cîmpeanu e tânărul care l-a impresionat pe chef Florin Dumitrescu în ediția 11 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 18 aprilie 2023. Juratul a avut o reacție complet neașteptată când l-a văzut pe solistul trupei HVNDS.

colaj foto cu iustin cimpeanu si poza cu florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Concurentul i-a surprins pe jurați în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11 | Antena 1

Radu Ionuț Cîmpeanu, cunoscut pe numele de Iustin, are 32 de ani, vine din București și este muzician. Cărțile, gătitul și jocurile video sunt doar câteva dintre pasiunile sale.

Astfel, artistul s-a decis să vină în ediția 11 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 18 aprilie 2023 cu o rețetă deosebită pentru a-i impresiona pe chefi. În timp ce gătea, solistul trupei HVNDS a făcut confesiuni neașteptate despre viața lui.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Sebastian Dascălu, fostul concurent de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre viața lui. Ce a spus

„E o asemănare între muzică și gătit. Dacă e bună, vin oameni. Dacă nu e bună, nu te sună nimeni. (...) Tatuajele mi le-am făcut începând de la 16 - 17 ani și sunt în mare parte legate de zona muzicală în care aplic.”, a mărturisit Iustin Cîmpeanu.

Cum a reacționat chef Florin Dumitrescu când l-a văzut pe Iustin Cîmpeanu în ediția 11 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 18 aprilie 2023

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză atunci când ușile s-au deschis și a intrat Iustin Cîmpeanu. Artistul a pășit în platou cu emoții, dar foarte sigur pe preparatul său.

Lucrurile au luat o întorsături neașteptată când a dezvăluit că este solistul trupei HVNDS. Chef Florin Dumitrescu a făcut ochii mari și a reacționat imediat: „Brigada mea?! Nu cred!”.

Juratul nu s-a mai putut abține și i-a cerut un autograf concurentului: „Nu fac asta prea des. Știu că tu o să ajungi mare rău de tot!”.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Cine a câștigat amuleta zece. Mirela Retegan, replică total neașteptată pentru jurați

„Vreau și eu! Nu pleca, dă-mi și mie aici unul”, a mai adăugat chef Sorin Bontea.

„Eu vreau altceva. Scrie că e pentru Scărlătescu, 10 bilete gratuite!”, a spus și chef Cătălin Scărlătescu.

Solistului trupei HVNDS nu i-a venit să creadă când a văzut reacțiile juraților Chefi la cuțite. Acesta a fost copleșit de emoții, după ce chefii i-au cerut autografe.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, lider de audiență. Diana Bulimar și Larisa Iordache vin să gătească chefilor. Liviu Vârciu decide cine ... Chefi la cuțite, 18 aprilie 2023. Gina Pistol a pus la bătaie o amuletă puternică. Ce s-a întâmplat cu jurații în bucătă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x