Antena Căutare

Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Amuleta 8 a fost oferită de Daniel Mischie! Cine a primit-o

Daniel Mischie și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și a anunțat cine a câștigat amuleta 8 din sezonul 9!

Daniel Mischie și Gina Pistol în ediția 8 Chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Surpriza a fost mare atunci când Daniel Mischie a anunțat la cine merge amuleta 8 | Antena 1

De data aceasta, în ediția 8 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Gina Pistol a anunțat că cei trei bucătari au libertatea de-a pregăti orice rețetă își doresc, cât timp aceasta le amintește de o zi fericită din viața lor.

Daniel Mischie a anunțat cine a câștigat amuleta 8 de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

„Poți bloca concurenții uneia dintre echipe: jumătate de echipă minus 1 egal număr de concurenți blocați”, așa sună avantajul pe care îl aduce amuleta 8 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Ca să îl câștige, cei trei titani ai bucătăriei au scos așii din mânecă și au pregătit rețete cu totul și cu totul speciale.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Rodica Popescu Bitănescu a făcut un show memorabil! Cătălin Scărlătescu, mesaj emoționant

Florin Dumitrescu a ales să facă rețeta de melci ce a stat la baza poveștii sale de iubire cu soția sa, Sorin Bontea a mers pe o rețetă de mușchi de vită cu legume la tigaie (mâncarea preferată a familiei sale), în timp ce Cătălin Scărlătescu a făcut o rețetă de friptură pe care o pregătește adesea pentru prietenii săi.

De data aceasta, jurizarea a fost făcută de Daniel Mischie, unul dintre cei mai puternici jucători din industria restaurantelor din România.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Ramona Erturk e campioana la fitness care i-a emoționat pe chefi cu drama trăită. Ce a povestit

După ce a analizat atent, acesta și-a făcut apariția în platou și anunțat că fericitul câștigător al amuletei este Florin Dumitrescu!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 8 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Antonela Costea l-a „hipnotizat” pe Sorin Bontea cu preparatul său. Ce magie s-a întâmp... Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Ramona Erturk e campioana la fitness care i-a emoționat pe chefi cu drama trăită. Ce a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x