Antena Căutare

Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Ramona Erturk e campioana la fitness care i-a emoționat pe chefi cu drama trăită. Ce a povestit

Ramona Erturk este din Constanța și a reușit să îi impresioneze pe cei trei jurați cu povestea sa emoționantă de viață, în ediția 8 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Ramona Erturk gătind la chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Ramona Erturk i-a emoționat pe chefi cu povestea sa | Antena 1

Zâmbitoare și optimisă, Ramona Erturk a dezvăluit faptul că este instructor de fitness și sportiv de performanță.

Vorbind cu Gina Pistol, aceasta a povestit că este pasionată de motociclism, motiv pentru care a avut parte de o cerere în căsătorie cât se poate de spectaculoasă.

Ramona Erturk i-a impresionat pe jurați cu povestea sa de viață, în ediția 8 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, concurenta a ales să pregătească o rețetă de tagliatelle cu somon, cu care a sperat să facă senzație, pentru a-și face soțul mândru.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Marina Moraru i-a făcut pe chefi să danseze cu un preparat special

„Dacă voi lua cuțitul de trecere cred că îl voi pune soțului pe pernă și îi voi arăta că i l-am adus. Până la urmă el e omul care m-a împins de la spate și mi-a zis că m-ar vedea aici”, a explicat aceasta.

Apoi, Ramona Erturk a explicat cum a luat naștere pasiunea sa pentru sport și cum a ajuns, într-un timp extrem de scurt, o sportivă de performanță.

Ramona Erturk

„Am ajuns să fac sport din cauza faptului că aveam dureri foarte mari de coloană (… ). Am ajuns campion național. Sunt sportiv de performanță și particip la concursuri de fitness de doar doi ani de zile. În prezent sunt și campion national la categoria fitness. Am mai participat și la alte concursuri, am fost medaliată cu aur și cu argint. Am trăit experiențe frumoase, anul acesta am devenit și campion national. Iubesc enorm ceea ce fac. Îmi dedic o mare parte din timp și în prezent mă împlinește”, a mărturisit concurenta, în timp ce și-a pregătit rețeta de tagliatelle cu somon.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Niculae Cioban a gătit zebră cu sos de trabuc ca să-i surprindă pe chefi! Cum a gătit totul

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent rețeta, au votat și apoi au dorit să afle cine a gătit o astfel de rețetă. Jurații au dorit să afle detalii din viața concurentei și acesta a fost momentul în care au ieșit la iveală povestiri emoționante.

„Am mâncat în gastronomie de la vârsta de 18 ani, ca barman ospătar. Înainte de asta, ca orice copil, am încercat să trăiesc cum am știut eu, doar că au fost și evenimente care s-au petrecut. Ce să vă zic? Am avut un semi-viol, a fost o poveste peste care am trecut foarte greu. Aveam 6 ani. Veneam de la grădiniță, mă duceam acasă. Și când eram în parc îl simțeam în ceafă. Era cineva care mă tot urmărea. Eu, în mintea mea de copil, nu am dat importanță. La un moment dat m-a abordat, m-a întrebat unde este discoteca din orașul nostru. M-a făcut să îl duc foarte aproape de locul respectiv. Pe faleză, nu era nimeni. Practic am fost bătută câteva ore în șir, m-a trântit cu capul de zid. A fost o tortură și îl rugam cu toată puterea mea să mă lase. Pur și simplu mi se derula o teroare, efectiv o teroare, simțeam că nu o să mai trec de momentul ăla. Plângeam atât de tare, țin minte că timpul se termina acolo. Am avut niște trăiri greu de digerat pentru un copil. Coșmarul s-a terminat când și-a terminat treaba. M-a luat de mână, încerca să fie cât mai amabil, ca si când nimic nu s-ar fi întâmplat. Am plâns luni întregi. Psihologii mei erau părinții mei. Toate fetele care trec prin asta au nevoie de așa ceva. Nu a fost închis, se află în libertate. L-am reîntâlnit peste ani de zile, nu a fost ok. L-am abordat și m-a întrebat dacă sunt nebună”, a fost cutremurătoarea dezvăluire făcută de concurentă.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Rodica Popescu Bitănescu a făcut un show memorabil! Cătălin Scărlătescu, mesaj emoționant

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ascultat povestea cu uluire și au fost impresionați de puterea de care a dat tânăra dovadă, pentru a depăși această dramă.

Apoi, Ramona Erturk a povestit faptul că a „furat meserie” în Germania, când era ospătar. Pentru preparatul făcut în ediția 8 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenta a primit un singur cuțit. Totuși, aceasta a plecat fericită și mulțumită de experiența trăită.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 8 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Amuleta 8 a fost oferită de Daniel Mischie! Cine a primit-o... Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Dorin Voiasciuc a făcut un preparat de campion, ca să facă show. Ce i-au zis chefii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x