Concurentul are 46 de ani, este de meserie bucătar și se poate lăuda că, spre deosebire de alții, el știe să pregătească și rețete ceva mai speciale.
Ca să dovedească din plin acest lucru, Niculae Cioban a ales să pregătească o friptură de zebra cu sos de trabuc, un preparat ce nu a mai fost prezentat vreodată la „Chefi la cuțite”.
Niculae Cioban a gătit carne de zebră cu sos de trabuc în ediția 8 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”
„La restaurantul unde lucrez gătim zebră, crocodil, cangur. De asta am și ales să vin la Chefi la cuțite cu o specialitate foarte căutată fiindcă nu se poate găsi în multe locații. Pot spune că este o rețetă exotică, fiind animalul din țările calde. Chiar aș vrea să-i dau pe spate, să rămână impresionați și o să fiu super fericit dacă o să merg mai departe, să intru în bootcamp”, a mărturisit concurentul, în timp ce a pregătit totul cu multă atenție.
Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză atunci când au descoperit preparatul din farfurie.
Cei trei s-au întrebat despre ce fel de carne este vorba și au presupus că este miel. Despre sosul de trabuc, chefii au zis că are gust de cappuccino. Totuși, surpriza a fost mare atunci când Niculae Cioban și-a făcut apariția în platou și a dezvăluit ce mâncare a pregătit.
Niculae Cioban gătind la Chefi la cuțite
Pentr preparatul pregătit, concurentul a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe, în competiție.
Urmărește clipul video de mai sus din ediția 8 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!
Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1
La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.
În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.
Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.
Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Dorin Voiasciuc a făcut un preparat de campion, ca să facă show. Ce i-au zis chefii... Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Alexia Timofte i-a emoționat pe chefi cu povestea sa de viață, deși are doar 18 ani...