Antena Căutare

Chefi la cuțite, 15 noiembrie 2022. Adrian Stroe, în conflict cu Gabi și cu Gigi în timpul duelului. Ce s-a întâmplat

În timpul duelului din ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1, Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, a intrat în conflict cu Gabi și cu Gigi.

colaj foto cu gabi, gigi si adrian stroe la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Cei trei concurenți și-au aruncat replici neașteptate în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite | Antena 1

Fiindcă echipa de aur roz a lui Florin Dumitrescu a câștigat proba de gătit dni ediția 33 de la Chefi la cuțite sezonul 10, echipa de aur alb și cea de aur galben au intrat la duel. Spiritele s-au aprins atunci când a luat naștere un schimb de replici neașteptat între Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, și Gabi și Gigi.

Adrian Stroe, în conflict cu Gabi și cu Gigi în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Proba de gătit din ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite a fost un adevărat carusel de emoții, unde toți concurenții și-au testat din plin răbdarea, rezistența și eficiența. Handbalistele de la CSM București au degustat farfuriile pregătite de cele trei echipe și au decis că cea mai bună a fost cea pregătită de echipa de aur roz, condusă de Florin Dumitrescu.

Intrate așadar la duel, echipa de aur alb și cea de aur galben au rămas în bucătărie, ca să descopere ce temă de gătit le-a pregătit frumoasa Gina Pistol la duelul din ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. Având moralul la pământ, concurenții au fost nevoiți să se ambiționeze pentru a evita eliminarea unui concurent.

Apoi, frumoasa prezentatoare a dezvăluit concurenților povestea rețetei de ouă Benedict, cea a sandvișului și nu numai. Poveștile despre mâncărurile celebre au atras imediat atenția dueliștilor.

„Astăzi trebuie să faceți un ou Benedict sau orice altfel de ou de mic dejun, o salată și un sandviș. Un mic dejun care să conțină ou, salată și sandviș”, a fost vestea complet neașteptată dată de Gina Pistol în duelul din ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10.

După ce s-au uitat în cămară, concurenții au căutat idei cât mai inspirate. Apoi, cronometrul a pornit și fiecare s-a apucat de gătit.

Un moment neașteptat a fost atunci când Gigi și Gabi și-au aruncat replici acide cu Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu. Chiar în timp ce găteau, Adrian a întrebat unde sunt uleiul și oțetul.

„Gabi, Gigi, care luarăți uleiul și oțetul? Infractoare! Băi, hoțule!”, a zis Adrian căutându-și cele necesare.

„Nu te mai impacienta, că nu ți-am luat!”, i-a zis Gigi supărat, concentrându-se pe preparatul său.

În ultimele 10 minute de gătit, tensiunile și emoțiile au atins cote maxime și toată lumea a încercat să dea tot ce a avut mai bun, pentru a obține rețete cât mai gustoase.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena !

Chefi la cuțite, 15 noiembrie 2022. Ce echipă a câștigat cel de-al 13-lea battle. Verdictul adus de bandă a fost neaștep... Chefi la cuțite, 15 noiembrie 2022. Un concurent a fost eliminat. Sorin Bontea a folosit amuleta și l-a salvat pe Titus ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x