Antena Căutare

Chefi la cuțite, 15 noiembrie 2022. Ce echipă a câștigat cel de-al 13-lea battle. Verdictul adus de bandă a fost neașteptat

În ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, fiecare echipă a pregătit câte o farfurie cu câte șase preparate. Handbalistele de la CSM București au făcut degustarea și au decis cine a câștigat această probă de gătit.

colaj foto cu chefii si concurentii asteptand verdictul la degustarea facuta de hanbalistele de la csm bucuresti Galerie
Handbalistele de la CSM București au făcut degustarea și au decis ce farfurie a câștigat proba de gătit în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Cel de-al 13-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10 a provocat echipele să pregătească un platou cu câte șase mici preparate, făcute la 10 minute distanță. Misiunea nu a fost deloc una ușoară și lupta culinară a fost „condimentată” și de două amulete jucate de Florin Dumitrescu și una pusă la bătaie de Cătălin Scărlătescu. La finalul celor 60 de minute alocate gătitului, farfuriile au fost trimise la degustarea ce a fost făcută de handbalistele de la CSM București. Banda a adus apoi verdictul și toți s-au mirat cât au văzut cine a câștigat proba de gătit în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Cine a câștigat proba de gătit în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Emoțiile au fost foarte mari în timpul probei de gătit și chefii au luptat cu toate forțele alături de echipele lor.

„Mamă, mai mult a gătit chef! L-am văzut pe chef al nostru gătind cot la cot cu noi. Am văzut la el pasiunea de-a găti, spiritul ăla de luptător, leul ăla din el. Are o latură de junglă, luptă, luptă până la ultima suflare și am văzut-o acuma”, a zis Raluca, la finalul probei de gătit.

Florin Dumitrescu a primit aplauze și multe mulțumiri de la concurenții echipei sale, care au fost impresionați de cum s-a luptat acesta în cel de-al 13-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10.

„Sunt fleașcă de transpirat și chiaun de cap. Nu știu cum am reușit”, a zis Sorin Bontea.

„Ne-a dat Dumitrescu clasă la timp, ne-a bătut cu ceasul de la gară! Am transpirat la această probă mai mult decât am transpirat la toate celelalte 12 probe”, a mărturisit Scărlătescu, în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10.

„Mama mea! Cum a fost asta, bro! Pentru mine astăzi a fost, de departe, cea mai grea probă de la Chefi la cuțite de până acum”, a completat Florin Dumitrescu, epuizat după o asemenea provocare.

Farfuriile au fost apoi trimise la degustare și handbalistele de la CSM București au degustat totul cu mult interes și atenție la detalii. Unele au apreciat desertul, în timp ce altele au preferat fructele de mare sau burgerul. La final, fiecare a ales ce farfurie le-a plăcut cel mai mult, în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Apoi, cu sufletul la gură, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au urmărit verdictul adus de bandă, pentru a afla cine a câștigat proba de gătit după cel de-al 13-lea battle. Farfurie după farfurie și vot după vot, emoțiile au fost extrem de mari pentru toți cei prezenți în bucătărie.

„Băi, e reală?!”, a întrebat Sorin Bontea, supărat pe voturile primite, lovind totodată cu piciorul într-un coș de gunoi, din cauza nervilor.

Proba de gătit a fost câștigată de cei din echipa de aur roz, așa că la duel au intrat echipa de aur alb și cea de aur galben.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena !

Chefi la cuțite, 15 noiembrie 2022. Florin Dumitrescu a folosit o nouă amuletă. Ce a observat Gina Pistol la concurenți... Chefi la cuțite, 15 noiembrie 2022. Adrian Stroe, în conflict cu Gabi și cu Gigi în timpul duelului. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x