Antena Căutare

Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Maria Paraschiv și-a făcut un tatuaj neașteptat. Ce semnifică și ce a zis Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu a fost surprins din plin atunci când a descoperit ce surpriză i-a pregătit Maria Paraschiv, concurenta din echipa sa, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Colaj cu Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și Maria Paraschiv la Chefi la cuțite Galerie
Florin Dumitrescu a fost surprins din plin atunci când a descoperit ce surpriză i-a pregătit Maria Paraschiv, concurenta din echipa sa, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Semifinala este din ce în ce mai aproape, așa că emoțiile au început și ele să crească foarte mult și fiecare concurent a încercat să își adune forțele pentru a face față următoarele confruntări, pe echipe sau individuale. Maria Paraschiv a făcut un gest ce l-a surprins din plin pe liderul echipei magenta, Florin Dumitrescu: un tatuaj plin de semnificație.

Maria Paraschiv din echipa magenta și-a făcut un tatuaj plin de semnificație și Florin Dumitrescu a fost uimit de gestul ei, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12

Ziua a început în forță pentru cele trei echipe (portocalie, turcoaz și magenta). Plini de emoții, concurenții s-au adunat în bucătărie pentru a descoperi ce probă le-a pregătit Irina Fodor, de data aceasta. În timp ce o așteptau, concurenții și chefii au stat de vorbă. A fost momentul în care Maria Paraschiv din echipa magenta l-a luat prin surprindere pe Florin Dumitrescu atunci când i-a arătat ce gest a făcut.

Citește și: Cum arăta Nadd Hu de la Chefi la cuțite în 2019, atunci când avea păr brunet și lung. Imaginile la care fanii au reacționat rapid

„Am intrat la battle 11. Când am intrat la battle 11 am găsit-o pe Maria desenată pe un picior”, a dezvăluit juratul în testimonial.

Nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut ce desen plin de semnificație și-a făcut tânăra pe picior.

„Ce?! Când l-ai făcut pe ăsta?”, a întrebat el.

Citește și: Maria Paraschiv, mesaj neașteptat după eliminarea Cristinei Sabău (Mariposa) de la Chefi la cuțite. Ce a spus despre „rivala” ei

„Azi dimineață. Echipa regală, sezonul 12. Nu putea să lipsească păstârnachis”, a explicat tânăra din echipa magenta.

„Sorine, te rog, ia vino încoace. Păstârnacul mov e bătut în carne azi dimineață. E foarte flatant. Foarte tare, bravo tată! Dar dacă nu ai scris Florin Dumitrescu...degeaba!”, a zis Florin Dumitrescu, glumind la final.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Ciocnirea amuletelor, diseară, la Chefi la cuțite, cu doar două ediţii înainte de semifinala sezonului 12... Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Irina Fodor a dezvăluit ce temă de gătit a pregătit pentru al 11-lea battle...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x