Antena Căutare

Maria Paraschiv, mesaj neașteptat după eliminarea Cristinei Sabău (Mariposa) de la Chefi la cuțite. Ce a spus despre „rivala” ei

Maria Paraschiv din echipa Amantiei Regale a făcut publice mai multe detalii din spatele camerei de filmat după eliminarea Cristinei Sabău (Mariposa) de la Chefi la cuțite, sezonul 12.

colaj foto maria paraschiv si cristina Sabău (Mariposa) la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Maria Paraschiv din echipa Amantiei Regale a făcut publice mai multe detalii din spatele camerei de filmat după eliminarea Cristinei Sabău (Mariposa) de la Chefi la cuțite, sezonul 12 | Antena 1

Maria Paraschiv, din echipa lui Chef Florin Dumitrescu, a avut o reacție inedită în mediul online, după ce concurenta din echipa rivală a părăsit competiția. Cristina Sabău (Mariposa) a fost eliminată în ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023.

Ce detalii din culise a dezvălui Maria Paraschiv, după eliminarea Cristinei Sabău (Mariposa) de la Chefi la cuțite, sezonul 12

Deși în timpul competiției, Maria și Mariposa au fost adversare, în spatele camerelor de filmat între cele două s-a legat o frumoasă relație de prietenie. Astfel, după ce concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea a fost eliminată de la Chefi la cuțite, sezonul 12 tânăra a făcut dezvăluiri inedite din din culisele show-ului.

„Din păcate aseară Mariposa si Nadd ne-au parasit😕 Spuneam in postarea cu cuțitul că sunt recunoscătoare pentru oamenii frumoși pe care i-am cunoscut din sezonul 12 si că o să vă spun tot.

Ei bine, Mariposa este una dintre persoanele de care m-am apropiat cel mai tare, una dintre cele mai puternice de altfel.

A fost strigată PRIMA în acest sezon in echipe așa cum de multe ori tot prima a fost și în individuale și actually cred că a avut cele mai multe note de 15 din emisiune in condițiile in care nu este bucătar”, și-a început Maria mesajul postat pe contul ei de Instagram.

Citește și: Ce înseamnă Mariposa, porecla folosită de Cristina Sabău de la Chefi la cuțite. Are o semnificație aparte pentru fosta concurentă

Concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu a făcut publice mai multe detalii și din viața personală a Mariposei, care nu s-au văzut la TV.

„Dincolo de emisiune, unde sunt sigură că mulți ați ajuns sa o iubiți, Mariposa este o mamă incredibilă care își cunoaște si iubește copii cum rar mi-a fost dat sa văd, o persoană șocant de răbdătoare, pozitiva, empatică si ambițioasă.

O creatoare de dulce efectiv genială cu care chiar am ajuns să colaborez și din mâinile căreia, in scurt timp veți avea si voi norocul să gustați și să simți un real curcubeu pe cerul gurii in propriul ei spațiu.

Sper ca, Mariposa sa fie un exemplu pentru voi, cei cărora va este teama să vă urmați visele!”, a mai adăugat aceasta în descrierea unui clip video în care apar amândouă, în timpul competiției.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce mesaj a transmis Cristina Sabău (Mariposa), după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite sezonul 12. Ce a transmis

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Ce mesaj a transmis Cristina Sabău (Mariposa), după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite sezonul 12. Ce a transmis... De ce Zaid Mohannad (Habibi) de la Chefi la cuțite nu își poate atinge colegele de echipă sau alte femei. Tânărul a expl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x