Antena Căutare

Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în amulete. Ce au decis

În ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în amulete.

Colaj cu chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și Irina Fodor în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
În ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în amulete | Antena 1

Ziua a început în forță pentru jurați și pentru cele trei echipe din competiție. Și, de parcă tema de gătit n-a fost îndeajuns de dificilă, jurații au complicat și ei regulile jocului cu niște amulete periculoase.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în amulete, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. Ce avantaje au pus în joc

Concurenții s-au întâlnit în bucătărie și au așteptat cu sufletul la gură să afle ce probă de gătit le-a pregătit Irina Fodor, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată în data de 15 octombrie.

Nu mică le-a fost surpriza atunci când au aflat despre ce battle complicat este vorba: „O să fie 5 preparate, adică un preparat la 12 minute. Minutele nu se reportează”, a complicat Irina Fodor sarcina. Astăzi aveți 70 de minute, iar 10 dintre ele sunt pentru pregătiri. Iar tema acestor preparate a fost fast food”, a anunțat Irina Fodor.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Maria Paraschiv și-a făcut un tatuaj neașteptat. Ce semnifică și ce a zis Florin Dumitrescu

După ce s-au sfătuit în privința preparatelor alese, cronometrul a pornit și toată lumea s-a apucat de gătit. La un moment dat, alarma s-a dat în bucătărie, căci Florin Dumitrescu a apăsat butonul prin care anunța o amuletă.

„Alege 30 de minute dintr-o probă în care concurenții celorlalte echipe vor găti în ștafetă, unul câte unul, schimbându-se la fiecare trei minute”, a zis Dumitrescu.

N-a durat mult și Sorin Bontea a făcut și el o mișcare similară.

Citește și: Cum arăta Nadd Hu de la Chefi la cuțite în 2019, atunci când avea păr brunet și lung. Imaginile la care fanii au reacționat rapid

„Mă gândea dacă să dau acuma sau să las final...Dacă tot e spectacol, atunci să fie spectacol! Am zis că trebuie să contracarez, așa că am dat și eu amuleta”, a zis el

„Alege 30 de minute din probă în care concurenții celorlalte două echipe vor găti în ștafetă unul câte unul, schimbându-se la fiecare 3 minute”, acesta a fost bonusul pus la bătaie de liderul echipei portocalii.

Fără să mai stea pe gânduri, și Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu și a anunțat o amuletă: „Să fie unul mai cu moț! Fiți atenți: concurenții celorlalte echipe trebuie să vorbească în versuri pe parcursul întregii probe”.

Așa cum era de așteptat, lupta s-a complicat din plin, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Irina Fodor a dezvăluit ce temă de gătit a pregătit pentru al 11-lea battle... Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Ce gest neașteptat a făcut Horia Manea față de Ioana Dehelean, în timpul duelului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x