Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu s-au deghizat în Dumnezeu și Satana și au făcut „omleta de Apoi”

Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu, deghizați în Dumnezeu și Diavolul, au venit să facă show de zile mari în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu gătind la Chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu au făcut spectacol la „Chefi la cuțite” | Antena 1

Pentru cei care nu știu, Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu sunt doi celebri comedianți din România, pe care am putut să îi vedem și în cadrul super show-ului „iUmor”.

În plus, Andrei Ciobanu este autorul unei celebre cărți „ce nu poate fi numită” din pricina CNA-ului, iar Ionuț Rusu este un adevărat star pe YouTube.

Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu au venit deghizați în Dumnezeu și Sanata în ediția 9 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Suntem matinalul cel mai ascultat din România”, au dezvăluit mândri cei doi.

Totuși, de data aceasta, comedianții au decis să ducă umorul la un alt nivel și să facă show, în timp ce gătesc! Astfel, în ediția 9 din 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, am putut vedea cum au gătit Dumnezeu și Diavolul o porție de „omletă de Apoi”.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Oana și Adina Timofte au adus numerologia în farfurie, special pentru jurați

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi s-au chinuit din plin să facă „omleta de Apoi”, fiindcă nu e treabă ușoară „să bagi și Raiul și Iadul în aceeași tigaie”.

Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu în culisele „Chefi la cuțite”

Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu în emisiunea „Chefi la cuțite”

Citește și: Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Finii lui Cătălin Scărlătescu au făcut show! Cum a reacționat juratul când i-a văzut

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 9 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Vezi edițiile integrale „Chefi la cuțite” pe AntenaPlay!

Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Mihai și Adrian Anghel, „gemenii geniali ai Craiovei”, au pregătit juraților rețete spe... Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu au făcut show! Ce au dezvăluit Dumnezeu și Satana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x