Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Vlad și Cristi Munteanu s-au întrecut la gătit. Ce verdict au primit de la chefi

Vlad și Cristi Munteanu sunt frați gemeni, sunt din Constanța și au decis să vină în ediția 9 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” cu dorința de a-i impresiona pe cei trei jurați.

Vlad și Cristi Munteanu în bucătăria „Chefi la cuțite” Galerie
Vlad și Cristi Munteanu au făcut senzație la „Chefi la cuțite”, sezonul 9 | Antena 1

Cei doi se descriu ca fiind creatori de conținut (influenceri) și această activitate nu este doar un hobby, ci și o sursă de venit.

Vlad Munteanu a ales să facă ceafă de porc cu cartofi prăjiți, în timp ce fratele său, Cristi, a mizat pe paste carbonara.

Vlad și Cristi Munteanu au gătit în ediția 9 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Am încercat odată acasă să fac un preparat mai sofisticat, numit cereale cu lapte, și aproape am dat foc la bucătărie”, a mărturisit Cristi, cu o sinceritate ieșită din comun.

Chiar dacă au recunoscut faptul că nu se pricep la gătit, frații Munteanu și-au dat silința pentru ca preparatele să iasă cât mai bune. La final, cei doi au trimis farfuriile la degustare și au așteptat cu mult interes verdictul.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Finii lui Cătălin Scărlătescu au făcut show! Cum a reacționat juratul când i-a văzut

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent preparatele și au încercat să își dea seama cine ar fi putut găti respectivele preparate. La masa jurizării, cei trei bucătari s-au amuzat copios, au făcut glume și apoi i-au cunoscut pe Vlad și Cristi Munteanu.

Ajunși în fața celor trei jurați, cei doi au dezvăluit faptul că sunt influenceri și creatori de conținut încă de la vârsta de 12 și, în prezent, fiecare din ei are mai bine de un milion de fani. Jurații au dorit să afle ce clipuri postează cei doi, de ce au ales să facă rețetele respective și multe alte detalii savuroase.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Amuleta 9 a fost oferită de Călin Căpușan! Ce chef a câștigat-o

La final, Vlad și Cristi Muunteanu au primit doar un cuțit și verdictul de „eșec culinar”. Totuși, show-ul băieților a fost mai mult decât delicios!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 9 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Amuleta 9 a fost oferită de Călin Căpușan! Ce chef a câștigat-o... Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Finii lui Cătălin Scărlătescu au făcut show! Cum a reacționat juratul când i-a văzut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x