Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Amuleta 9 a fost oferită de Călin Căpușan! Ce chef a câștigat-o

Celebrul Călin Căpușan a decis cine merită să primească amuleta 9 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Călin Căpușan și Gina Pistol în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Călin Căpușan a anunțat cine a câștigat amuleta 9 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 9 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cel care a făcut jurizarea preparatelor pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu a fost Călin Căpușan, un celebru antreprenor din România!

Călin Căpușan a anunțat cine a câștigat amuleta 9 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

De data aceasta, frumoasa Gina Pistol a pregătit un bonus puternic. Însă, pentru câștigarea lui, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să gătească rețete cât mai gustoase cu icre roșii de Manciuria.

„Fiți numai urechi. Fie roata și pătrată tot se mai întoarce o dată. Poți lua la tine în echipă un cocnurent eliminat din celelalte două echipe”, așa sună avantajul pe care l-a adus amuleta 9 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Finii lui Cătălin Scărlătescu au făcut show! Cum a reacționat juratul când i-a văzut

Totuși, bucuria celor trei bucătari a dispărut extrem de rapid atunci când au auzit de icrele de Manciuria. Totuși, la finalul celor șaizeci de minute alocate gătitului, cele trei farfurii au arătat spectaculos.

Călin Căpușan și Gina Pistol în platoul „Chefi la cuțite”

Călin Căpușan a anunțat cine a câștigat amuleta

Călin Căpușan, un celebru antreprenor și fin cunoscător al mâncărurilor rafinate, a degustat atent preparatele pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și misiunea a fost una extrem de grea, căci toate cele trei preparate au ieșit extrem de gustoase.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu s-au deghizat în Dumnezeu și Satana și au făcut „omleta de Apoi”

De data aceasta, amuleta a mers la unicul și inegalabilul Cătălin Scărlătescu, pentru combinația sa de icre de Manciuria cu stridii.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Oana și Adina Timofte au adus numerologia în farfurie, special pentru jurați

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 9 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Vezi edițiile integrale „Chefi la cuțite” pe AntenaPlay!

Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu au făcut show! Ce au dezvăluit Dumnezeu și Satana... Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Vlad și Cristi Munteanu s-au întrecut la gătit. Ce verdict au primit de la chefi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x