Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 noiembrie 2022. Ce echipe au intrat la duel, după cel de-al 14-lea battle. Verdictul neașteptat adus de bandă

Cel de-al 14-lea battle de la Chefi la cuțite s-a încheiat cu un verdict complet neașteptat adus de bandă. Chefii au reacționat imediat când au văzut cine a câștigat proba, după votul dat de scriitori.

colaj foto cu chefii si concurentii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
În ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, banda a adus un verdict complet neașteptat | Antena 1

După ce timpul alocat gătitului s-a scurs, farfuriile au fost trimise la degustarea făcută de scriitori. Aceștia au analizat preparatele cu multă atenție și au votat ce farfurie le-a plăcut cel mai mult. Nu mică a fost surpriza tuturor atunci când banda a aus un verdict neașteptat.

Ce echipe au intrat la duel în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

În ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, Gina Pistol i-a provocat pe concurenți să pregătească un platou cu un fel principal, o salată de crudități și un desert pentru un juriu format din scriitori. Lucrurile s-au complicat destul de mult atunci când îndrăgita prezentatoare a venit cu niște „cadouri” pe măsură: mini ustensile de gătit.

Citește și: Ce mesaj neașteptat a publicat Titus Antonescu, la scurt timp după ce l-a salvat Sorin Bontea de la eliminare! Ce a recunoscut

Fără să aibă de ales, concurenții s-au apucat imediat de gătit și au încercat să improvizeze și să fie cât mai eficienți, pentru a obține farfurii cât mai gustoase. Timp de 60 de minute, fiecare echipă s-a mobilizat puternic și a încercat să dea tot ce are mai bun, pentru a scăpa de intrat la un nou duel, în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost chiar plăcut surprinși de cât de bine s-au descurcat la gătit echipele lor, având în vedere regulile impuse.

Când farfuriile au fost gata, acestea au fost trimise la degustarea făcută de scriitori. Cu atenție la fiecare detaliu, aceștia au gustat din cele trei farfurii și, la final, au ales-o pe cea care le-a plăcut cel mai mult.

Apoi, banda a început să meargă și toată lumea a urmărit cu sufletul la gură verdictul. Prima farfurie adusă a fost una pentru echipa de aur roz, lucru ce, în mod firesc, a declanșat un val uriaș de bucurie. Totuși, pe măsură ce au început să apară alte și alte farfurii, tensiunile au atins cote maxime, căci scorul a început să fie din ce în ce mai strâns. Surpriza cea mare a venit abia la final, când banda a adus verdictul pe care nimeni nu și-l dorea: o egalitate!

Supărați, chefii au fost puși în situația de-a lua o decizie. Cătălin Scărlătescu și-a trimis toată echipa la duel, Florin Dumitrescu i-a ales pe Brigitta, Florin și Ștefania, iar Sorin Bontea i-a ales pe Gabi, Gigi și Florica.

„Nu mai înțeleg nimic din jurizările astea, Doamne ferește!”, a zis Sorin Bontea, în timp ce ieșea din platou, supărat de tot acest verdict complet neașteptat.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 16 noiembrie 2022. Gina Pistol a vrut să penalizeze niște concurenți! Chefii s-au certat. Ce a urmat... Chefi la cuțite, 16 noiembrie 2022. Brigitta și Florica Boboi, dezvăluiri fără reținere la duel. De ce s-au criticat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x