Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 noiembrie 2022. Gina Pistol a vrut să penalizeze niște concurenți! Chefii s-au certat. Ce a urmat

La finalul probei de gătit, discuții aprinse s-au iscat în bucătărie, între chefi. Acesta a fost momentul în care Gina Pistol a anunțat o penalizare.

colaj foto cu chefii si gina pistol la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Gina Pistol a vrut să penalizeze o echipă la finalul celui de-al 14-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

În ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, Gina Pistol i-a provocat pe concurenți să gătească folosind doar mini-instrumentele de gătit aduse de ea. A fost o probă grea, ce s-a terminat cu discuții aprinse între chefi, mai ales după ce prezentatoarea a anunțat că are de gând să penalizeze anumiți concurenți.

Gina Pistol a vrut să penalizeze niște concurenți și chefii s-au certat în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Cel de-al 14-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10 a fost o reală provocare pentru concurenții rămași în competiție. De data aceasta, echipele au fost puse să gătească un fel principal, o salată de crudități și un desert, totul folosind doar instrumentele de gătit în miniatură!

Citește și: Ce mesaj neașteptat a publicat Titus Antonescu, la scurt timp după ce l-a salvat Sorin Bontea de la eliminare! Ce a recunoscut

Misiunea nu a fost deloc una simplă și cele 60 de minute alocate gătitului s-au scurt parcă într-o fracțiune de secundă. Fiecare a improvizat și a încercat să fie cât mai eficient, pentru a impresiona papilele gustative ale scriitorilor veniți la degustare.

La un moment dat, când cronometrul s-a oprit, tensiunile au atins cote maxime și spiritele s-au aprins instant între chefii care au început să se certe. A fost și momentul în care Gina Pistol a vrut să penalizeze anumiți concurenți, în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10.

„Mamă, și începe un tămbălău din ăsta, un scandal. Chefii sar între ei, noi ne uitam ce Dumnezeu se întâmplă”, a zis Raluca, la Chefi la cuțite sezonul 10.

„Bă, n-ai respectat proba! A fost vorba că nu avem voie să folosim altceva”, a sărit imediat Sorin Bontea, extrem de nervos.

„Hai, Cătăline, regulile au fost la fel pentru toată lumea!”, a zis Florin Dumitrescu.

Apoi, în tot acest haos ce a cuprins bucătăria Chefi la cuțite sezonul 10, Gina Pistol și-a făcut apariția și a dat o veste complet neașteptată, ce l-a revoltat imediat pe Cătălin Scărlătescu.

„Echipa de aur galben va trebui să dea o farfurie pentru echipa de aur alb și una pentru echipa de aur roz pentru că ați folosit alte lucruri decât cele impuse”, a zis prezentatoarea emisiunii.

Cătălin Scărlătescu nu s-a lăsat, ci s-a apărat din plin și a arătat că și Florin Dumitrescu a folosit hârtia de copt.

„Dacă le luăm per total, dar toți avem chestii în neregulă”, a zis liderul echipei de aur galben.

„Sunt convins că nu a vrut să facă asta cu rea voință, sunt convins că a fost neatent”, a zis Florin în testimoniale.

„Omorâți-ne! Nu cred că ai mei au vrut să fure”, a zis Scărlătescu la final.

Până la urmă, echipa de aur galben n-a mai fost panalizată, așa că spiritele s-au calmat și toată lumea și-a văzut mai departe de treabă, adică de așezat farfuriile pe bandă.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 16 noiembrie 2022. Paco și Oxy (Roxana Crudu) au trecut prin incidente neplăcute în bucătărie! Ce s-a î... Chefi la cuțite, 16 noiembrie 2022. Ce echipe au intrat la duel, după cel de-al 14-lea battle. Verdictul neașteptat adus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x