Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 octombrie 2023. Cine a câștigat ultimul battle. Ce echipă s-a calificat în semifinala sezonului 12

Banda a adus un verdict neașteptat în ultimul battle din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 16 octombrie 2023. Iată ce echipă s-a calificat direct în semifinala show-ului culinar.

colaj foto cu sorin bontea, florin dumitrescu si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 12, alaturi de concurentii din echipele lor Galerie
Banda a adus verdictul, în ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Ultimul battle din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 16 octombrie 2023 a fost intens și plin de tensiuni pentru cele trei echipe. Concurenții au luptat cu toate „armele” pentru a-i impresiona pe degustătorii din această seară, membrii din Federația Naționala a Degustătorilor Autorizați.

Nervii juraților au fost întinși la maximum, însă meniul complet a ieșit așa cum se așteptau. Echipele și-au depășit limitele de data aceasta și au făcut farfurii de-a dreptul spectaculoase, cu speranța că vor ajunge în etapa următoare a competiției.

Emoțiile au devenit mai puternice odată ce banda a început să revină pe platoul de filmare cu verdictul juraților. Toți au fost impresionați peste măsură de preparatele concurenților, însă doar o echipă s-a calificat în semifinală.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Ce echipă a câștigat al 11-lea battle. Ce verdict a adus banda și ce a făcut Scărlătescu

„E ultima bandă din acest sezon”, au spus chefii și concurenții.

Prima farfurie care a intrat în bucătărie a fost a echipei magenta. Chef Florin Dumitrescu și concurenții lui nu și-au mai putut stăpâni bucuria.

Chef Cătălin Scărlătescu și echipa turcoaz au câștigat ultimul battle din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 16 octombrie 2023. Aceștia s-au calificat în semifinală

Banda a ținut pe toată lumea în suspans, iar verdictul pe care l-a adus a fost o adevărată surpriză. Competiția a fost strânsă între cele trei echipe, însă doar una singură a mers în semifinala sezonului 12 Chefi la cuțite.

Chef Cătălin Scărlătescu și concurenții săi au obținut cele mai multe farfurii din partea juraților, motiv pentru care au fost calificați în următoarea etapă a competiției. Așadar, Alex Mihoc, Alexandru Bunea și Raluca Hulubei se numără printre semifinaliști.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Echipele s-au întrecut la o probă de viteză. Ce a făcut Alex Mihoc și de ce s-au enervat chefii

Celorlalți nu le-a venit să creadă când au văzut decizia degustătorilor.

„A făcut careva un infarct în emisiunea asta?!”, a spus Raluca Hulubei, după ce a aflat verdictul final.

„Nu ne-am gândit nici măcar o secundă că ei vor fi câștigători. Ceva ciudat rau”, a mai zis Cosmin Berki.

„Pe fond nervos am început să râd”, a spus chef Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

S-a dat startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton în această toamnă.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV este alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY. Marea Finală a show-ului culinar are loc miercuri, 18 octombrie 2023. Urmărește emisiunea pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Chefi la cuțite, 16 octombrie 2023. Ce l-a enervat pe Sorin Bontea. Juratul nu și-a mai stăpânit reacțiile în ultimul ba... Chefi la cuțite, 16 octombrie 2023. Horia Manea a enervat-o pe Maria Paraschiv. Mihaela Bărbosu a renunțat la competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x