Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Echipele s-au întrecut la o probă de viteză. Ce a făcut Alex Mihoc și de ce s-au enervat chefii

În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, cele trei echipe s-au întrecut din nou la o probă de viteză. A fost momentul în care Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au enervat pe Alex Mihoc.

Colaj cu Chefii și Alex Mihoc în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, cele trei echipe s-au întrecut din nou la o probă de viteză | Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie pentru a descoperi ce probă a pregătit Irina Fodor, la cel de-al șaselea battle. La proba de viteză, Alex Mihoc a reușit să îi enerveze pe chefi, în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 4 octombrie 2023.

Echipele s-au întrecut la o nouă probă de viteză, în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. Alex Mihoc i-a enervat pe jurați

În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, concurenții din cele trei echipe și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâșnit în bucătărie pentru a descoperi ce probă le-a pregătit Irina Fodor de data aceasta. Nu mică a fost surpriza tuturor atunci când Rikito Watanabe și-a făcut apariția cu câte o tigaie și cu câte un bol cu compoziție de clătite.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce a făcut Cristina Sabău (Mariposa) când a rămas singură în cămară. Sorin Bontea a țipat la ea

„Nu aveți voie să folosiți palete. Vreau să văd acea mișcare clasică. Aveți 5 minute la dispoziție să faceți cât mai multe clătite perfecte puteți”, a anunțat Irina Fodor.

Fiecare jurat a încercat să se gândească pe cine se bazează la această probă de viteză și îndemânare. Sorin Bontea a desemnat-o pe Maryoris Hurtado, Florin Dumitrescu a ales-o pe Ioana Dehelean, iar Cătălin Scărlătescu l-a ales pe Alex Mihoc, cuțitul său de aur.

Cronometrul a pornit și fiecare echipă a urmărit cu multe emoții întrecerea. Cătălin Scărlătescu i-a sugerat concurentului său să facă clătite micuțe (pancakes), lucru ce i-a enervat din plin pe Sorin Bontea și pe Florin Dumitrescu. Aceștia n-au ratat ocazia de-a riposta și de a-l acuza pe Scărlătescu de faptul că nu respectă regulile probei.

Citește și: Mesajul lui Fabian Soare, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce a recunoscut concurentul lui Cătălin Scărlătescu

„Băi, nebunule! Nu te mai victimiza!”, a strigat Bontea la liderul echipei albastre, atunci când acesta a încercat să se apere, în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Horia din echipa magenta a încercat să critice echipa albastră, însă Scărlătescu a reacționat: „Taci din gură, puiule!”.

Proba s-a terminat și apoi a venit momentul verdictului, iar haosul s-a dezlănțuit în bucătărie. Irina Fodor a verificat clătitele alături de Rikito Watanabe și apoi a dat verdictul: proba de viteză a fost câștigată de echipa albastră a lui Cătălin Scărlătescu.

Apoi, Irina Fodor a anunțat că chefii trebuie să aleagă concurenții pe care îi vor trimite în cămară și care vor alege ingredientele cu care vor găti și care nu trebuie să fie folosite de rivali. Așa cum era de așteptat, fiecare a încercat să facă alegeri cât mai strategice.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Mesajul lui Fabian Soare, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce a recunoscut concurentul lui Cătălin Scărlătescu... Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă puternică. Ce avantaje au folosit Bontea și D...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x