Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Aurel Ciuchilan i-a uimit pe chefi cu povestea vieții sale. Ce a zis despre Dem Rădulescu

Aurel Ciuchilan este concurentul care i-a surprins pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Colaj cu Aurel Ciuchilan și jurații Chefi la cuțite Galerie
Aurel Ciuchilan este concurentul care i-a surprins pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. | Antena 1

Concurentul în vârstă de 71 de ani i-a uimit pe jurați cu povestea lui de viață, dar și cu cee ace a scos la iveală despre Dem Rădulescu și Puiu Călinescu. La final, chefii i-au dat verdictul, în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată la Antena 1 pe 18 septembrie 2023.

Aurel Ciuchilan i-a surprins pe jurați cu povestea lui de viață, în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat atent farfuria pregătită de concurent, apoi ușile s-au deschis și acesta și-a făcut apariția în platou.

„Ori sunteți Moș Crăciun, ori sunteți Căpitanul Barbă Roșie?!”, a fost replica lui Florin Dumitrescu, surprins de înfățișarea „de poveste” a bărbatului.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Valentin Butnaru de la Observator a anunțat cine a câștigat bomba cu amulete

„Și una, și alta!”, a fost răspunsul prompt al concurentului, care apoi a început să povestească mai multe despre viața lui.

„Am lucrat vreo 30 de ani pe un vagon restaurant pe rute București-Iași, București-Timișoara, am fost la Praga, la Budapesta, mai mergeai și la Praga. Din anul 1970 și ceva până în 1998, când au început să se rărească vagoanele. Am ieșit la pensie de acolo, dar având permis de conducere profesionist, aveam o izotermă cu care se făcea aprovizionarea. Și eu știam, așa că m-am dus la directorul general și am făcut cerere. Am zis că nu vreau să plec, ci vreau să fiu șofer, să muncesc, fiindcă am 2 copii acasă, rate, greutăți. Doi băieți am. Au crescut copiii fără mine, dar am o soție de nota 10. Avem aproape 50 de ani de căsătorie. Secretul căsniciei este să te iubești, să te respecți, să îți respecți femeia, pentru că femeia e femeie, e suavă”, a fost confesiunea făcută de concurent.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Ramona Chelaru a izbucnit în lacrimi la întrebarea pusă de Florin Dumitrescu. Ce a zis

Chefii l-au rugat să povestească și mai multe, iar Aurel Ciuchilan nu s-a ferit să facă și alte dezvăluiri: „Dacă vă povestesc de toată trupa de actori ai noștri...Mergeau în țară Dem Rădulescu, Puiu Călinescu, Bănică...Erau clienți. Cel mai așa era Dem Rădulescu, el nu dădea niciodată șpagă, și Bănică. Făceam ciorbe, sandvișuri. Cea mai mare satisfacție sau bucurie a mea e că acum 23 de ani am fost operat de cancer la colon. Soția a întrebat medicul, la ieșirea în spital, cât mai am de trăit. Medicul i-a zis că un an sau doi. Dar am terminat cu carnea de porc, nu mănânc pui din comerț și am luat-o pe naturiste, pe mâncare naturistă. Dacă nu mă îngrijeam nu ajungeam, după 23 de ani, să fiu lângă copii. Acum sunt pensionar, cânt la chitară, printre altele cânt în strană la biserică”, a zis concurentul, spre deliciul chefilor.

La final, aceștia i-au oferit cuțitul de argint al prieteniei, lucru ce l-a bucurat din plin pe concurent.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Valentin Butnaru de la Observator a anunțat cine a câștigat bomba cu amulete... Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Simona Gavril e nevăzătoare, dar are o poveste de viață uluitoare. Ce a făcut Scărl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x