Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Valentin Butnaru de la Observator a anunțat cine a câștigat bomba cu amulete

În ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 18 septembrie 2023, Valentin Butnaru a degustat preparatele și a decis cine a câștigat a treia bombă cu amulete.

Colaj cu Valentin Butnaru alături de Irina Fodor și de jurați pe platoul de filmare Chefi la cuțite Galerie
În ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 18 septembrie 2023, Valentin Butnaru a degustat preparatele și a decis cine a câștigat a treia bombă cu amulete | Antena 1

Irina Fodor a pregătit pentru chefi on bombă cu amulete și fiecare a încercat să pregătească o rețetă cât mai gustoasă pentru a cuceri papilele gustative ale invitatului special. Valentin Butnaru a degustat farfuriile și a dat verdictul. Surpriza a fost mare atunci când s-a aflat cine a câștigat bomba cu amulete, în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 18 septembrie 2023.

Valentin Butnaru de la Observator a anunțat cine a câștigat bomba cu amulete în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 18 septembrie 2023

De data aceasta, Irina Fodor i-a provocat pe chefi să pregătească o rețetă din Italia, dar fără paste. Astfel, după ce au stat puțin pe gânduri, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Raluca Todea (finalistă în sezonul 10 Chefi la cuțite) și Cătălin Scărlătescu s-au apucat de gătit.

Fiecare a încercat să dea tot ce a avut mai bun pentru a da gust preparatului și pentru a impresiona astfel nu doar prin gust, ci și prin aspect. Când farfuriile au fost gata, acestea au fost trimise la degustare.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Ramona Chelaru a izbucnit în lacrimi la întrebarea pusă de Florin Dumitrescu. Ce a zis

Valentin Butnaru i-a „fiert” din plin pe chefii care i-au urmărit atent jurizarea. Ca emoțiile să crească, invitatul n-a lăsat să i se citească vreun indiciu pe chip sau în reacțiile avute.

Ulterior, acesta și-a făcut apariția în platou, alături de Irina Fodor, pentru a anunța verdictul.

„E prima și ultima oară când pot să spun felicitări pentru preparate, au fost toate uimitoare. Însă, preparatul câștigător este cel de scaloppine”, a fost vestea dată de Valentin Butnaru, care a crezut că va înmâna bomba cu amulete lui Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Marius Stratulat i-a impresionat pe toți cu povestea lui. Ce lecție de viață a dat

„Te-am ars! Nu cred!”, a zis Florin Dumitrescu, fericit că a câștigat și totodată amuzat că l-a păcălit pe invitatul special.

„Puteam să jur că el a pregătit-o!”, a explicat Valentin Butnaru, în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, care a picat în farsa jucată de jurați.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Marius Stratulat i-a impresionat pe toți cu povestea lui. Ce lecție de viață a dat... Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Aurel Ciuchilan i-a uimit pe chefi cu povestea vieții sale. Ce a zis despre Dem Răd...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x