Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2023. Care este miza jocului de amuletă. Ce s-a întâmplat după venirea lui Silviu Nedelea în bucătărie

Gina Pistol a pus la bătaie o nouă miză puternică la jocul de amuletă din ediția 12 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 19 aprilie 2023. Jurații nu s-au așteptat nici măcar o secundă ca Silviu Nedelea să își facă apariția în bucătăria show-ului culinar.

colaj foto cu gina pistol, silviu nedelea, sorin bontea si florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Gina Pistol a dezvăluit ce avantaj aduce amuleta din ediția 12 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Un nou joc de amuletă a pus presiune pe umerii chefilor în ediția 12 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 19 aprilie 2023. De data aceasta, Silviu Nedelea a pășit în bucătăria show-ului culinar pentru a găti alături de jurați.

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu s-au bucurat când au aflat cine va ajunge la al patrulea banc. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată după ce Gina Pistol a dezvăluit miza luptei.

„O să fie foarte interesant! Și o să fie și mai interesant când o să aflați amuleta”, a spus prezentatoarea TV.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2023. Liviu Vârciu a anunțat câștigătorul amuletei 11. Cine a obținut avantajul

„Apariția lui Silviu Nedelea aici înseamnă că apare amuleta aia!”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

„E aia rea!”, a mai mărturisit chef Sorin Bontea.

Ce amuletă a pus în luptă Gina Pistol după apariția lui Silviu Nedelea în ediția 12 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 19 aprilie 2023

Jurații show-ului culinar și-au dat imediat seama despre ce amuletă este vorba, iar reacțiile lor au fost pe măsura așteptărilor când Gina Pistol a anunțat miza jocului de amuletă. Cel care va câștiga lupta poate să schimbe un concurent din echipa lui cu oricare altul din echipele adverse.

„Profitați de asta! Distracția abia acum începe!”, a spus prezentatoarea TV.

Degustătorul din ediția 12 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 19 aprilie 2023, este chiar Horia Brenciu. Artistul va decide preparatul câștigător.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2023. Arhanghella e „nimfa din București” care a făcut show în bucătărie. Cu ce se ocupă, de fapt

„Astăzi m-am hotărât să gust un preparat la fiecare 11 minute”, a mai anunțat Gina Pistol despre probă.

„Mamă, cât de hardcore e asta! S-a dezlănțuit jihadul peste noi!”, a mai evidențiat chef Florin Dumitrescu.

Au ieșit scântei între chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu în bucătăria show-ului culinar, după ce prezentatoarea TV a dat startul.

„Medic! Face urât, să îi oferiți un tranchilizant, vă rugăm. Are criză de personalitate!”, a mai strigat chef Florin Dumitrescu după medic.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bordea și Cortea fac un preparat neașteptat. Horia Brenciu face o degustare maraton la amuletă. Chefi la cuțite, lider d... Chefi la cuțite, 19 aprilie 2023. Horia Brenciu a făcut show la degustare. Ce i s-a întâmplat când a gustat dintr-o farf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x