Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Care a fost verdictul lui Răzvan Fodor. Cine a câștigat jocul de amuletă

Răzvan Fodor i-a „fiert” pe chefi la degustare, apoi a dat verdictul final. Prezentatorul TV a anunțat câștigătorul jocului de amuletă din ediția 5 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 4 aprilie 2023.

colaj foto cu razvan fodor, gina pistol si chefii, la chefi la cutite Galerie
Răzvan Fodor a dezvăluit cine a câștigat amuleta la Chefi la cuțite, sezonul 11 | Antena 1

Răzvan Fodor a trecut pragul sezonului 11 Chefi la cuțite în ediția 5 de pe 4 aprilie 2023 pentru a degusta preparatele celor 4 chefi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Ionuț Belei.

Prezentatorul TV a gustat cu mare atenție din fiecare element ce se afla în cele 4 farfurii. Mai mult decât atât, acesta a reușit să-i „fiarbă” pe chefi cu reacțiile sale de-a dreptul neașteptate din timpul jurizării.

„Farfuria lui Bontea... un pic cam prea mult tupeu! Prea mult!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Raluca Gheorghe i-a impresionat pe chefi cu preparatul său și povestea de viață. Ce a gătit

Răzvan Fodor a fost pus într-o situație dificilă, fiind nevoit să aleagă un singur preparat din cele patru: „Toate mi-au plăcut, mi-e foarte greu să aleg! Wow”.

Răzvan Fodor a anunțat câștigătorul jocului de amuletă din ediția 5 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 4 aprilie 2023

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Ionuț Belei au așteptat cu nerăbdare verdictul final al lui Răzvan Fodor. Prezentatorul TV a anunțat dacă amuleta va merge pe peretele unui jurat sau în seif.

„Dacă n-am luat-o eu, te scot din lista de telefon cu tine de față. Îți dau delete! Încep să îmi pierd încrederea în tine”, l-a amenințat chef Sorin Bontea în glumă.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Gina Pistol a anunțat ce rival vor avea chefii în bucătărie. Ce bonus uriaș aduce amuleta

După un schimb de replici savuroase cu chefii, Răzvan Fodor a dat vestea că preparatul lui chef Cătălin Scărlătescu l-a impresionat încă din prima clipă. Așadar, juratul a mai adăugat o amuletă puternică pe perete.

„Neam de neamul tău, de la maimuță, n-ai mâncat așa!”, i-a spus chef Sorin Bontea prietenului său în culise.

„Nu te mai supăra! De ce ești gelos?!”, i-a răspuns Răzvan Fodor.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Gina Pistol, propunere neașteptată pentru Daniela Jitariuc și Iulia Camelia Istrate. Ce... Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Mădălina Cristescu a făcut senzație cu replicile sale. Ce i-a zis lui chef Cătălin Scăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x