Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea i-au gătit lui chef Cătălin Scărlătescu. Cum a reacționat juratul

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au venit în ediția 12 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 19 aprilie 2023, pentru a-i face o surpriză lui chef Cătălin Scărlătescu. Câștigătorii America Express au făcut show de zile mari in bucătărie.

colaj foto cu nelu cortea si catalin bordea si poza cu chefii la emisiunea chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Nelu Cortea și Cătălin Bordea au făcut dezvăluiri neașteptate la Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1 | Antena 1

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, câștigătorii America Express, au acceptat o nouă provocare. De data aceasta, cei doi prieteni s-au decis să vină pe platoul de filmare din sezonul 11 Chefi la cuțite.

Glumele și voia bună nu au lipsit din bucătăria show-ului culinar. Gina Pistol s-a amuzat copios pe seama replicilor date de Cătălin Bordea și Nelu Cortea. De asemenea, dezvăluirile neașteptate despre aventura vieții lor au fost prezente în ediția 12 a emisiunii.

„Slăninuță și bănănuță”, au spus cei doi despre preparatul pe care l-au gătit pentru chef Cătălin Scărlătescu.

Chef Florin Dumitrescu și-a dat seama imediat că rețeta pe care au făcut-o câștigătorii de pe Drumul Aurului este din cartea lui.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Sebastian Dascălu, fostul concurent de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre viața lui. Ce a spus

„Ce face banana?!”, a spus chef Sorin Bontea.

Ingredientul din farfurie i-a indus în eroare pe cei trei jurați. Aceștia au crezut că banană s-a întors pe platoul de filmare pentru a le face o farsă.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea i-au făcut o surpriză lui chef Cătălin Scărlătescu în ediția 12 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 19 aprilie 2023

Chef Cătălin Scărlătescu nu se aștepta nici măcar o secundă ca în platou să intre colegii de la America Express. Nelu Cortea și Cătălin Bordea au pășit în fața juraților mai hotărâți ca niciodată, însă au avut parte de o sperietură de zile mari.

„Ăsta e platou de drujbă, de samurai!”, a spus unul dintre invitații speciali.

Întrebările lui chef Florin Dumitrescu n-au lipsit din peisaj: „Am auzit că tu ești singurul concurent din istoria Asia Express/America Express care s-a întors cu mai multe kilograme decât atunci când a plecat. E adevărat?”.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2023. Diana Bulimar și Larisa Iordache, surpriză pentru chef Cătălin Scărlătescu. Cum a reacționat

„Am cerșit tot, am mâncat tot ce mi-au dat! Am mâncat oriunde.”, a răspuns Nelu Cortea.

„Eu am slăbit 9 kilograme. (...) Eu am 7 joburi acum”, l-a completat Cătălin Bordea.

Mai mult decât atât, câștigătorii America Express au povestit despre aventurile lui chef Cătălin Scărlătescu de pe Drumul Aurului.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2023. Horia Brenciu a dat verdictul. Cine a câștigat amuleta 12. Ce au filmat camerele în pl... Chefi la cuțite, 19 aprilie 2023. Oana Ivanciuc a dat fiori chefilor cu dezvăluirile sale. Ce le-a povestit juraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x