Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Ștefan Popescu a avut o reacție dură când a gustat din farfuria lui Alexandru Sautner

Chef Ștefan Popescu a avut o reacție dură atunci când a gustat din farfuria pregătită de Chef Alexandru Sautner la proba pentru amuletă, în ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Colaj cu jurații Chefi la cuțite în timp ce degustau preparatele de la jocul de amuletă Galerie
Chef Ștefan Popescu a avut o reacție dură atunci când a gustat din farfuria pregătită de Chef Alexandru Sautner la proba pentru amuletă | Antena 1

Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu s-au întâlnit în bucătărie pentru a afla ce temă de gătit le-a pregătit Irina Fodor și ce amuletă este pusă la bătaie. Nu mică a fost surpriza acestora atunci când au aflat că au de gătit fast food, dar cu pretenții de fine dining.

Când au terminat de preparat totul și a venit momentul degustării, Chef Ștefan Popescu a avut o reacție neașteptată.

Chef Ștefan Popescu a avut o reacție dură atunci când a gustat din farfuria pregătită de Chef Alexandru Sautner. Ce a zis, la Chefi la cuțite sezonul 13

În ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 2 aprilie 2024, Irina Fodor a aprins din nou spiritul competiției atunci când a anunțat o temă de gătit dificilă, dar și o amuletă pe măsură.

„Pentru că sezonul 13 este despre schimbări și noutăți m-am gândit ca tema de astăzi să aibă și ea legătură cu acest concept. Să vorbim despre o transformare. O să trecem de la fast food la fine dining. Astăzi nu e chiar un Chef, dar este în spectru, în grafic, pentru că este owner. Vorbim de Alex Popescu”, a anunțat Irina Fodor.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Otilia Bilionera a gătit alături de soțul ei turc, pe nume Bekir. Cum arată și cu ce se ocupă

Și fiindcă un asemenea avantaj poate schimba complet deznodământul unei probe pe echipe, fiecare Chef a încercat să obțină un preparat cu totul și cu totul special. Când timpul de gătit s-a terminat, cei patru s-au întâlnit la masa degustării, pentru a analiza rezultatele.

Chef Ștefan Popescu a mizat pe creveți și caracatiță, Chef Richard a făcut calcan cu sos caviar, Chef Alexandru Sautner a făcut file de halibut cu mazăre, iar Chef Orlando Zaharia a pregătit cod negru cu sos tartar.

Citește și: Cine e Mario Mădălin Dumitru, cuțitul de aur al lui chef Alexandru Sautner din sezonul 13 Chefi la cuțite. Cu ce se ocupă

Discuțiile de la masa degustării au stârnit scântei și, la un moment dat, Chef Ștefan Popescu a avut o reacție dură după ce a gustat din farfuria lui Alexandru Sautner.

„Am avut un șoc, eu nu știu dacă el și-a gustat preparatul. Nu cred că are șanse azi”, a zis Alexandru Sautner, în ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 2 aprilie 2024.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Otilia Bilionera a gătit alături de soțul ei turc, pe nume Bekir. Cum arată și cu ce se... Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Alex Popescu a degustat preparatele și a anunțat cine a câștigat amuleta. Ce reacții au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x