Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Otilia Bilionera a gătit alături de soțul ei turc, pe nume Bekir. Cum arată și cu ce se ocupă

În ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 din 2 aprilie 2024 am putut s-o vedem pe Otilia Bilionera, dar și pe soțul ei de origine turcă.

Colaj cu Otilia Bilionera și soțul ei, Bekir, la Chefi la cuțite Galerie
În ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 din 2 aprilie 2024 am putut s-o vedem pe Otilia Bilionera, dar și pe soțul ei de origine turcă | Antena 1

Surpriză de proporții în ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, căci în bucătărie și-a făcut apariția nimeni alta decât celebra Otilia Bilionera! Aceasta nu a venit singură, ci împreună cu soțul ei turc, pe nume Bekir. Așa s-a aflat cum arată bărbatul care a cucerit-o și cu ce se ocupă în Turcia.

Otilia Bilionera a gătit alături de soțul ei turc, pe nume Bekir, în ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13

Otilia Bilionera este o artistă de renume internațional și mulți români îi ascultă muzica, însă cee ace i-a surprins pe mulți a fost faptul că, de data aceasta, cântăreața a apărut alături de soțul ei turc, Bekir, cu care s-a căsătorit recent.

„Suntem împreună de un an și câteva luni. M-a cerut și eu am acceptat, cum să nu accept! Ia uitați ce frumușel e! Am avut cununia civilă, o să facem și nunta. O s-o facem în Turcia. Acolo nunțile sunt destul de mari”, a zis Otilia Bilionera.

Citește și: Cine e Mario Mădălin Dumitru, cuțitul de aur al lui chef Alexandru Sautner din sezonul 13 Chefi la cuțite. Cu ce se ocupă

Irina Fodor a făcut ochii mari atunci când a auzit că cei doi vor avea 2000 de invitați.

„O să fie foarte interesant să gătim împreună. Nu am mai gătit împreună, am gătit pentru el. I-am făcut și colivă odată. Vom găti o rețetă turcească, să o fac pe soacra mea mândră”, a zis artista amuzată.

Nu a durat mult și între cei doi au ieșit scântei, căci se pare că fiecare a înțeles în mod diferit rețeta primită de la familie.

Ceea ce a enervat-o la culme pe Otilia Bilionera a fost atunci când soțul ei a pus la gătit carnea tocată înainte de-a căli ceapa. Artista a încercat să își ascundă supărarea, însă camerele au surprins schimbul de replici dintre cei doi, în ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 2 aprilie 2024.

Tot în emisiune, Bekir a spus cu ce se ocupă și ce afaceri are.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Irina Fodor a pus presiune pe cei patru chefi atunci când a dezvăluit cine va face degu... Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Ștefan Popescu a avut o reacție dură când a gustat din farfuria lui Alexandru Sautner...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 13 aprilie 2024. Cum să ai grijă de sănătatea și imunitatea copilului în etapa de 0-12 luni a vieții
Medicool sezonul 6, 13 aprilie 2024. Cum să ai grijă de sănătatea și imunitatea copilului în etapa de 0-12 luni a vieții Sambata, 13.04.2024, 13:00
Citește și
Ultimele știri
x