Antena Căutare

Chefi la cuțite 2 decembrie 2020. Banda de foc a adus un verdict de neimaginat! Cine intră la duel

Deznodământ complet neașteptat, în ediția 39 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1! Banda de foc a dezvăluit ce echipe intră la duel!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!

Ediția 39 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțtie” a fost una surprinzătoare din toate punctele de vedere, căci Gina Pistol a adus ruleta ingredientelor în bucătărie și a lăsat norocul să decidă ce vor avea de gătit concurenții în cea de-a douăsprezecea bătălie culinară.

citește și: Maria Șandru și Ionuț Belei din echipa lui Sorin Bontea s-au certat! Ce și-au reproșat

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trimit câte un concurent să învârtă ruleta, iar verdictul a fost unul surprinzător! Cele trei echipe din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” au avut de pregătit rețete cât mai gustoase folosind în mod obligatoriu kiwi, frișcă și caviar.

Ce echipe intră la duel în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Chiar la începutul probei, Florin Dumitrescu și-a folosit amuleta pentru a ține de parte de bancul de lucru, pentru treizeci de minute, pe Paul Maxim și pe Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

Concurenții așteptând verdictul dat de bandă, în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Concurenții așteptând verdictul dat de bandă, în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Concurenții așteptând verdictul dat de bandă, în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu a ales să pregătească un croissant cu cremă de brânză, somon afumat și puțin caviar, în timp ce Cătălin Scărlătescu a pregătit o rețetă ieșită din comun, cu kiwi, ciocolată alba, frișcă și caviar. Sorin Bontea a pregătit un pește cu sos cu spanac, cartofi și caviar și o porție de pana cotta cu kiwi și frișcă.

citește și: Gina Pistol a apărut cu păr lung și roșcat! Schimbarea de look i-a uluit pe toți

Când cele șaizeci de minute alocate gătitului s-au scurt, concurenții au așezat farfuriile pe bandă și au așteptat cu sufletul al gură verdictul dat de juriul din ediția 39 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Banda s-a întors în bucătărie cu voturile invitaților speciali și, la final, Gina Pistol a anunțat că există remiză între echipa lui Florin Dumitrescu și cea a lui Cătălin Scărlătescu.

citește și: Lavinia Ilcău, diva lui Scărlătescu, a fost eliminată

Sorin Bontea a obținut un punct, iar rivalii săi câte cinci puncte, așa că toată lumea intră la duel, în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2 decembrie 2020. Degustare de senzație! Ce farfurie i-a impresionat pe chefi... Chefi la cuțite 2 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu, decizie neașteptată înainte de duel! „Voi juca la derută”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x