Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Maria Luca i-a uluit pe chefi. La 12 ani are o poveste de viață emoționantă

O concurentă cu adevărat surprinzătoare din ediția 3 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Maria Luca, o puștoaică de 12 ani din Râșnov.

Maria Luca și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și s-a prezentat

Antena 1

Eleva este pasionată de bucătărie și a decis să vină la „Chefi la cuțite” ca să descopere dacă se pricepe la gătit sau dacă părinții o mint, de dragul de-a o încuraja.

Chiar dacă a avut ceva emoții, Maria Luca și-a adunat forțele și a decis să pregătească un desert indian, menit să surprindă papilele gustative ale celor trei jurați.

Maria Luca i-a uimit pe chefi cu povestea sa de viață, în ediția 3 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„Astăzi voi găti Banana Payasam, este cel mai popular desert din India”, a dezvăluit concurenta, în timp ce și-a pregătit ingredientele.

Tânăra a pregătit farfuriile cu multă grijă, le-a așezat pe bandă și a sperat, din tot sufletul său de copil, că va reuși să primească măcar două cuțite de la temuții jurați.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Nicoleta Pop a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu. „E prima oară când îl văd fâstâcit”

Banda a început să meargă și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat cu atenție preparatul și au încercat să își dea seama cine a gătit un asemenea preparat.

Ușile s-au deschis și Maria Luca și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și s-a prezentat. Am aflat despre aceasta că este pasionată de dans și de gătit. Dar poate că cel mai surprinzător detaliu a fost faptul că tânăra suferă de alopecie, o boală ce presupune căderea părului.

„Încerc să nu fiu diferită față de ceilalți, așa că încerc să port pălăria (…). La șase ani mi-a căzut părul prima dată, din cauza stresului (…). Am fost judecată și sufăr de bullyingului. Dar încerc să fac haz de necaz și să trec prin suferințe”, a dezvăluit tânăra, emoționându-i pe chefi cu povestea sa de viață.

Tânăra i-a impresionat pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu cu maturitatea de care a dat dovadă.

„Vreau să spun că ești foarte drăguță, jovială, drăguță. Îmi place că strălucești”, i-a dezvăluit Florin Dumitrescu.

Chiar dacă emoțiile au fost mari pentru Maria Luca, verdictul a fost unul pe măsură: două cuțite și șansa de-a merge mai departe în concurs!

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Connect-R a făcut show cu rețeta de tort, dar și cu dezvăluirile sale

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 3 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ultimele știri