Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Nicoleta Pop a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu. „E prima oară când îl văd fâstâcit”

Nicoleta Pop a fost o adevărat apariție în ediția 3 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Nicoleta Pop a venit cu câte un cadou pentru fiecare dintre cei trei jurați

Antena 1

Nicoleta Pop a venit cu câte un cadou pentru fiecare dintre cei trei jurați și, în plus, Cătălin Scărlătescu a primit și un buchet de leuștean.

„Brodez, a fost un proiect pe fonduri europene și oficial mi-am început treaba în pandemie, am fost blocată trei luni de zile. Înainte de asta am fost plecată 15 ani din țară. Am început cu Suedia, Italia, puțin Bali și ultimii ani în Emirate”, a mărturisit concurenta, spre marea surpriză a chefilor.

Nicoleta Pop din Brașov, fostă stewardesă în Emirate, a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu în ediția 3 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Am aflat că doamna a fost măritată timp de un an cu un român cu cetățenie suedeză. A divorțat și a decis să plece în Italia, acolo unde locuia și lucra mama ei. A stat acolo patru ani de zile, până în ziua în care s-a îndrăgostit de un Argentinian, alături de care a decis să își deschidă o afacere în Bali.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Nicoleta Pop i-a adus Ginei Pistol un cadou ce a făcut-o să plângă de emoție

După aceea, femeia a decis să aplica la un job de stewardesă și astfel, din 2007 și până în 2016, aceasta a locuit în Emiratele Arabe Unite.

„Acolo am lucrat ca stewardesă pentru armată, pentru forțele aeriene ale Emiratelor Arabe Unite (…). Când nu zburam lucram într-o bază militară, aveam program de office, de birou. Aveam angajați și localnici fără experiență și noi, cu toată experiența noastră, susțineam traininguri, scrise și practice (…). Misiunea noastră era să fim o benzinărie în aer, practic furnizam combustibilul pentru avioanele mici de luptă, pentru F16, Mirajuri și altele. Te uiți pe geam și le faci cu mâna. Primul zbor pe care l-am trăit a fost senzație, m-am simțit ca în Top Gun. A fost și periculos, și misiuni militare în zone de război s-au făcut”, a mai dezvăluit concurenta, sprea marea surprindere a celor trei chefi.

„E spion. Eu când vă zic că e spion?! Sanchi, a venit aici să vadă chesti. De la misiuni secrete vii aici la creveți, nu are nicio treabă”, a fost reacția savuroasă a lui Speak, atunci când a aflat cu ce s-a ocupat concurenta din ediția 3 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Chef Iosif Ștefănescu a anunțat cine a câștigat amuleta 3! „Sunt tăticul saramurei”

Surpriza a fost mare atunci când Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au oferit Nicoletei Pop trei cuțite!

„Este prima oară în viața mea când îl văd pe Scărlătescu atât de fâstâcit. Grasule, cred că la anul dansăm la nuntă, gogule”, au glumit Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 3 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Citește și
elwira petre si mihai petre purtand geci albastre pe platourile de filmare asia express langa o doamna din echipa de filmare
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
prezentatorii si jurata pe scena x factor
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Colaj cu Liviu Vârciu și Ramona
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Mai multe articole

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ultimele știri