Chefi la cuțite, 20 aprilie 2021. Chef Cătălin Scărlătescu, cerut în căsătorie la Chefi la Cuțite. Ce i-a răspuns Crinei Zvobodă

Chef Cătălin Scărlătescu a avut parte de o surpriză inedită la Chefi la Cuțite - sezonul 9. Cheful a fost cerut în căsătorie de o concurentă specială, pe nume Julieta. 

Bunicuța Julieta a făcut deliciul Chefilor. Acest personaj inedit a prins viață cu ajutorul Crinei Zvobodă, de profesie ventriloc.

Antena 1

Bunicuța Julieta a făcut deliciul Chefilor. Acest personaj inedit a prins viață cu ajutorul Crinei Zvobodă, de profesie ventriloc.

În vârstă de 32 de ani, Crina Zvobodă și-a adus "bunica" să îl cunoască pe Chef Cătălin Scărlătescu deoarece aceasta îl place foarte mult.

"Bunicuța crede că Chef Sorin are nevoie de ea în viața lui", recunoaște Crina Zvobodă.

Pentru a îl impresiona, bunicuța Julieta a pregătit ciorbă de perișoare și a așteptat cu sufletul la gură să afle verdictul preferatului său.

Chef Sorin Scărlătescu, cerut în căsătorie la Chefi la Cuțite

Preparatul realizat de Crina în colaborare cu bunicuța ei a fost analizat în detaliu de cei trei Chefi.

Sorin Bontea a mizat că în spatele ușilor glisante se află un francez, căsătorit cu o româncă, însă niciunul dintre ei nu a bănuit vreo secundă cine le-a gătit de fapt cu dragoste și dăruire o ciorbă ca la mama acasă.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Sorin Scărlătescu se numără printre preferații doamnelor care urmăresc show-ul Chefi la Cuțite. De aceea, Cheful a primit-o pe doamna Julieta cu zâmbetul pe buze.

Încă din primele secunde petrecute în platou, Julieta a început să îl complimenteze pe Cătălin Scărlătescu.

Îndemnat de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, Chef Scărlătescu a prins curaj și a pășit timid lângă Julieta. Crina Zvobodă i-a oferit lui Cătălin o mască specială și l-a invitat să își pună o mască, care l-a transformat "într-o păpușă umană".

Situația a luat o întorsătură neașteptată atunci când Cătălin Scărlătescu a fost cerut în căsătorie de bunicuța Julieta. Momentul s-a lăsat și cu un sărut, aplaudat la "scenă deschisă" de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Citește și: Gina Pistol a recunoscut cât s-a îngrășat în sarcină! Câte kilograme are acum vedeta „Chefi la cuțite”

Cine este Crina Zvobodă, artista-ventriloc

Crina Zvobodă are 32 de ani, iar buni Julieta este primul personaj pe care l-a gândit atunci când a decis să se apuce de ventrilocie.

Crina a urmat cursurile unui masterat de arta animației și a decis să își dezvolte pasiunea pentru ventrilocie.

Personajul Julieta este un o creație a Crinei Zvobodă, o combinație între bunica sa și profesoara ei de păpuși, Brîndușa, iar rezultatul este unul savuros, care stârnește zâmbete și aplauze furtunoase.

Participarea la sezonul 9 la Chefi la Cuțite le-a adus Crinei Zvobodă și bunicuței Julieta un cuțit de argint și aprecierea celor trei Chefi.

"Bunicuțo, uite ce ai aici! Ai un cuțit special, pentru că tu ești specială!", a spus Chef Cătălin Scărlătescu.

Află mai multe despre sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite" de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite", Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod "[email protected]țite"!

Ultimele știri