Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Surpriză de zile mari, în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu trebuie să pregătească preparate demne de un bairam din anii 80-90!
Acesta a fost momentul în care Gina Pistol a întrebat cum petreceau chefii și cu ce mâncăruri se delectau, la petrecerile de altădată!
Ce mâncau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”, la petreceri
„Când mergeam la bairam nu mâncam mai nimic, că nu prea era de mâncare. Era salată de crudități, poate salată de boeuf, icre, salam, ouă umplute...”, asta mânca Sorin Bontea la bairamurile la care participa sau la ziua sa de naștere.
citește și: Gina Pistol, apariție răvășitoare într-o rochie amețitor de scurtă! Cum a reacționat Sorin Bontea
„Țin minte și acum, când au apărut congelatele au apărut cârnații în foietaj. Și aia era mâncarea la bairam”, a mărturisit Florin Dumitrescu.
citește și: Florin Dumitrescu a cedat nervos, la degustare! Acuzații grave pentru Scărlătescu: „Atâta bătaie de joc”
„Mă bucur că avem de gătit anii 80 și anii 90, vom face o selecție din ambele perioade”, a anunțat Cătălin Scărlătescu.
Așadar, farfuriile vor conține o diversitate de ingrediente, de la salată de icre, salată de boeuf, cârnați în foietaj și până la aripioare sau mousse de ciocolată!
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!
Schimbările de look prin care a trecut Kani de la Chefi la Cuțite. Cum arăta blond, roșcat, sau cu părul lung... Chefi la cuțite 2020. Revoltă în echipa lui Cătălin Scărlătescu? Ce s-a întâmplat la proba de gătit...