Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020. Florin Dumitrescu a cedat nervos, la degustare! Acuzații grave pentru Scărlătescu: „Atâta bătaie de joc”

În edițai 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe au primit misiunea de-a găti o farfurie cu preparate demne de un bairam din anii 80-90! La degustare, Cătălin Scărlătescu a primit din nou acuzații din partea adversarilor săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Chefi la cuțite 2020. Florin Dumitrescu a cedat nervos, la degustare! Acuzații grave pentru Scărlătescu: „Atâta bătaie de joc” Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la proba de degustare, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

După proba de gătit o farfurie demnă de un baiiram românesc din anii 80-90, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătăria „Chefi la cuțite”, pentru a degusta și pentru a analiza preparatele pregătite de concurenți.

Totuși, acesta a fost momentul în care a izbucnit o adevărată ceartă de zile mari, iar Florin Dumitrescu a avut o reacție complet neașteptată! Prima farfurie analizată a fost cea a lui Cătălin Scărlătescu, acuzat din nou că nu a respectat tema impusă, în ediția 34 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Florin Dumitrescu s-a enervat la culme, în ediția 34 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

„Nu minți, că e urât. Nu exista în anii 80-90 prosciuto, chili con carne, nu exista burger, somon afumat nu exista...Ananas proaspăt nici atât”, a fost de părere Sorin Bontea, atunci când a privit farfuria colegului său.

Citește și: Ruptură neașteptată între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Nu mai există pentru mine”

„Dragul meu, ai fost atent la probă? Gina a zis anii 80-90, adică putea să fie și până în 1999”, a fost replica lui Cătălin Scărlătescu.

Supărat, acesta și-a tras farfuria deoparte și a încercat să explice că el a respectat tema, în ciuda criticilor primite din partea adversarilor săi.

citește și: Florin Dumitrescu a cedat nervos, la degustare! Acuzații grave pentru Scărlătescu: „Atâta bătaie de joc”

Au urmat apoi replici acide, ironii usturătoare și spiritele s-au aprins imediat. Nu a mia durat mult și degustarea celor trei farfurii s-a transformat într-o adevărată ceartă presărată cu numeroase critici.

„Pfoaaa, știi cum era, la pădure la Băneasa?! Numai tacos peste tot! La fiecare doi copaci, era unul care vindea tacos”, a adăugat Sorin Bontea.

„Atâta bătaie de joc cum a fost azi nu a existat niciodată, după părerea mea. S-o ia el, mă. Că mă duc eu la battle. Mă duc eu la battle, că eu sunt mai fraier, că ăla mai fraier trebuie să stea mereu la battle-uri”, a mărturisit supărat Florin Dumitrescu. Dezamăgit, acesta a părăsit bucătăria „Chefi la cuțite”, spre marea surprindere a colegilor săi.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2020. Lovitură grea pentru cele trei echipe! Ce probă surpriză a anunțat Gina Pistol... Chefi la cuțite 2020. Răsturnare de situație complet neașteptată! Ce echipe intră la duel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Miercuri, 25.10.2023, 17:30
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Chefi la cuțite, sezonul 9. Ce mai face și cum arată Narcisa Birjaru. Câștigătoarea show-ului culinar publică rar poze cu ea

Chefi la cuțite, sezonul 9. Ce mai face și cum arată Narcisa Birjaru. Câștigătoarea show-ului culinar publică rar poze cu ea

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite sezonul 9, și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o fotografie înduioșătoarea. Tânăra nu este foarte activă în mediul online, fapt pentru care internauții așteaptă cu nerăbdare să vadă ce mai postează aceasta.

Marti, 21.11.2023, 14:54
(P) Concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 12, ajutați de Irina Fodor la una dintre probe. Ce le-a oferit

(P) Concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 12, ajutați de Irina Fodor la una dintre probe. Ce le-a oferit

Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe concurenți atunci când a decis să îi ajute, la unul dintre battle-uri. Surpriza a fost mare atunci când au descoperit toți despre ce este vorba.

Marti, 21.11.2023, 08:08
Ce mai face Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8. Și-a refăcut viața amoroasă și s-a reprofilat

Ce mai face Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8. Și-a refăcut viața amoroasă și s-a reprofilat

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8 și-a luat prin surprindere fanii cu nu anunț neașteptat. Tânărul a decis să își deschidă o nouă afacere, într-un domeniu complet diferit față de cel gastronomic. Iată cu ce se ocupă acum!

Vineri, 17.11.2023, 12:28
Unde locuiește Janni Alexandridis în prezent. Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12 a luat o decizie surprinzătorare | EXCLUSIV

Unde locuiește Janni Alexandridis în prezent. Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12 a luat o decizie surprinzătorare | EXCLUSIV

Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12 a oferit un interviu în exclusivitate. Cum i s-a schimbat viața în urma show-ului culinar și ce decizie uriașă a luat pentru viitorul carierei sale de chef.

Joi, 16.11.2023, 14:06
Ultimele știri
x