Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020. Florin Dumitrescu a cedat nervos, la degustare! Acuzații grave pentru Scărlătescu: „Atâta bătaie de joc”

În edițai 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe au primit misiunea de-a găti o farfurie cu preparate demne de un bairam din anii 80-90! La degustare, Cătălin Scărlătescu a primit din nou acuzații din partea adversarilor săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Chefi la cuțite 2020. Florin Dumitrescu a cedat nervos, la degustare! Acuzații grave pentru Scărlătescu: „Atâta bătaie de joc” Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la proba de degustare, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

După proba de gătit o farfurie demnă de un baiiram românesc din anii 80-90, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătăria „Chefi la cuțite”, pentru a degusta și pentru a analiza preparatele pregătite de concurenți.

Totuși, acesta a fost momentul în care a izbucnit o adevărată ceartă de zile mari, iar Florin Dumitrescu a avut o reacție complet neașteptată! Prima farfurie analizată a fost cea a lui Cătălin Scărlătescu, acuzat din nou că nu a respectat tema impusă, în ediția 34 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Florin Dumitrescu s-a enervat la culme, în ediția 34 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

„Nu minți, că e urât. Nu exista în anii 80-90 prosciuto, chili con carne, nu exista burger, somon afumat nu exista...Ananas proaspăt nici atât”, a fost de părere Sorin Bontea, atunci când a privit farfuria colegului său.

Citește și: Ruptură neașteptată între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Nu mai există pentru mine”

„Dragul meu, ai fost atent la probă? Gina a zis anii 80-90, adică putea să fie și până în 1999”, a fost replica lui Cătălin Scărlătescu.

Supărat, acesta și-a tras farfuria deoparte și a încercat să explice că el a respectat tema, în ciuda criticilor primite din partea adversarilor săi.

citește și: Florin Dumitrescu a cedat nervos, la degustare! Acuzații grave pentru Scărlătescu: „Atâta bătaie de joc”

Au urmat apoi replici acide, ironii usturătoare și spiritele s-au aprins imediat. Nu a mia durat mult și degustarea celor trei farfurii s-a transformat într-o adevărată ceartă presărată cu numeroase critici.

„Pfoaaa, știi cum era, la pădure la Băneasa?! Numai tacos peste tot! La fiecare doi copaci, era unul care vindea tacos”, a adăugat Sorin Bontea.

„Atâta bătaie de joc cum a fost azi nu a existat niciodată, după părerea mea. S-o ia el, mă. Că mă duc eu la battle. Mă duc eu la battle, că eu sunt mai fraier, că ăla mai fraier trebuie să stea mereu la battle-uri”, a mărturisit supărat Florin Dumitrescu. Dezamăgit, acesta a părăsit bucătăria „Chefi la cuțite”, spre marea surprindere a colegilor săi.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2020. Lovitură grea pentru cele trei echipe! Ce probă surpriză a anunțat Gina Pistol... Chefi la cuțite 2020. Răsturnare de situație complet neașteptată! Ce echipe intră la duel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x