Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020. Cine sunt cei trei finaliști din sezonul 8

Surpriză uriașă în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8! De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au anunțat cine sunt cei trei finaliști.

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Situație fără precedent în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” 2020! De data aceasta, doi concurenți se află la egalitate, așa că jurații trebuie să decidă cine este cel de-al treilea concurent care devine finalist în marea finală „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit cu cei nouă concurenți rămași în competiție pentru a dezvălui cine sunt cei trei finaliști ai emisiuniiChefi la cuțite”, sezonul 8

Cine sunt cei trei finaliști din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” 2020, de la Antena 1

Semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 a ajuns cu pași repezi la final și toți cei nouă concurenți au dat tot ce au avut mai bun în cadrul celor trei probe. La a treia și ultima probă de gătit, semifinaliștii au gătit trei rețete alese de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dintr-un meniu. Doar trei dintre cei nouă concurenți au ajuns finaliști în sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

citește și: Adrian Luca, accident periculos în ultima probă de gătit din semifinala „Chefi la cuțite”! Ce a pățit

La finalul celor șaizeci de minute alocate gătitului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat preparatele și au acordat puncte. Acestea s-au adăugat la notele obținute la celelalte două probe de gătit din semifinală. Concurenții clasați pe primele trei locuri primesc astfel un loc în marea finală „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Roxana Blenche, prima din cei trei finaliști ai emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Surpriza a fost uriașă atunci când prezentatoarea îndrăgitului show culinar a desemnat-o pe Roxana Blenche drept prima din cei trei finaliști din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Roxana Blenche a ajuns în finala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Roxana Blenche a ajuns în finala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Ionuț Belei, al doilea dintre cei trei finaliști ai emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Apoi, emoțiile au continuat și Gina Pistol a anunțat cine este cel de-al doilea finalist din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Este vorba despre Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

Apoi, Gina Pistol a anunțat că, pentru cel de-al treilea loc în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8, cei trei chefi trebuie să decidă cine merită să meargă mai departe, căci există doi concurenți, Maria Șandru și Paul Maxim, care se află la egalitate.

citește și: Ce greșeală a făcut Roxana Blenche, înainte de finala „Chefi la cuțite”

Acesta a fost momentul în care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au retras în culise și s-au sfătuit. Sorin Bontea a ținut cu Maria Șandru din echipa sa, în timp ce Cătălin Scărlătescu l-a susținut pe Paul Maxim din echipa sa.

Ionuț Belei a ajuns în finala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Ionuț Belei a ajuns în finala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Maria Șandru, al treilea concurent din cei trei finaliști ai sezonului 8 „Chefi la cuțite”

Decizia a fost luată de Florin Dumitrescu, iar verdictul nu a fost unul tocmai simplu.

Au ieșit discuții destul de aprinse, dar la final, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a găsit o soluție bună: punctajul obținut de cei doi concurenți la o probă anterioară de gătit a decis cine devine al treilea dintre cei finaliștii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Maria Șandru a ajuns în finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8

Maria Șandru a ajuns în finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8

citește și: Ultima bandă i-a emoționat pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu! Ce au dezvăluit, în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Și fiindcă a obținut mai multe puncte, Maria Șandru a devenit al treilea concurent dintre cei trei finaliști din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Florin Dumitrescu decide cine merge în marea finală „Chefi la cuțite”, sezonul 8... Mesajul emoționant transmis de Claudia Radu, după eliminarea de la Chefi la Cuțite: "haideți să fim realiști"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x