Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Ce greșeală a făcut Roxana Blenche, înainte de finala „Chefi la cuțite”

În a treia și ultima probă de gătit din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8, Roxana Blenche a făcut o greșeală mare, în opinia lui Sorin Bontea.

Roxana Blenche, în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Roxana Blenche, în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

În ultima probă de gătit din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, cei nouă concurenți rămași în competiție au tras la sorți un bilețel și au descoperit ce rețetă trebuie să pregătească.

Sorin Bontea a dorit să mănânce mușchi de vită, iar cei care gătesc această rețetă sunt Cristian Boca, Paul Maxim și Cătălin Rizea. Florin Dumitrescu a ales fileul de lup de mare, iar rețeta este gătită de Ionuț Belei, Adrian Luca și Roxana Blenche.Cotletele de berbecuț alese de Cătălin Scărlătescu vor fi gătite de Maria Șandru, Andrei Hîncu (Kani) și Claudia Radu.

Ce greșeală a făcut Roxana Blenche în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Timpul alocat gătitului este de doar șaizeci de minute și fiecare s-a apucat de treabă, sperând că va reuși să obțină o rețetă cu adevărat gustoasă, cu care să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

citește și: Cine sunt cei trei finaliști din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Între timp, cei trei jurați au așteptat în platoul emisiunii și au discutat detalii despre cei nouă semifinaliști, dar și despre rețetele alese.

„Nu este diferența foarte mare de dificultate”, a explicat Sorin Bontea.

Roxana Blenche în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Roxana Blenche în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

„Sunt foarte echilibrate cele trei rețete alese de noi”, a mai adăugat Florin Dumitrescu. Acesta a explicat care sunt pericolele sau riscurile celor trei rețete alese din meniu.

citește și: Paul Maxim, dezvăluire neașteptată despre Roxana Blenche, chiar înainte de finala „Chefi la cuțite”

„Nu cred că le mai spune nimeni nimic acum. Nu cred că ar face nimeni greșeala asta, să dea sfaturi ce să facă acum, să meargă ăla mai departe și să plece el acasă. Asta ar fi cel mai tare”, a dezvăluit Sorin Bontea.

citește și: Ce greșeală a făcut Roxana Blenche, înainte de finala „Chefi la cuțite”

Între timp, Roxana Blenche a făcut fix această „greșeală” de care vorbea Sorin Bontea. Concurenta nu a ezitat s-o ajute pe Claudia Radu și i-a explicat lui Kani (Andrei Hîncu) ce trebuie să facă pentru a găti corect cotletele de berbecuț.

De-a lungul numeroaselor probe prin care au trecut concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8, Roxana Blenche a demonstrat că este o bună colegă, mereu gata să își ajute colegii mai puțin pregătiți din punct de vedere culinar.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Paul Maxim, dezvăluire neașteptată despre Roxana Blenche, chiar înainte de finală... Chefi la cuțite semifinala 2020. Maria Șandru, dezvăluire neașteptată despre Sorin Bontea în semifinală! Ce a mărturisit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x