Antena Căutare

Chefi la cuțite 1 decembrie 2020. Degustare cu peripeții! Ce au descoperit chefii în farfurii

În ediția 38 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe au avut misiunea de-a pregăti farfurii gustoase pentru Business. Surpriza a fost mare pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la degustare.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Business Class a fost tema impusă de Gina Pistol, în ediția 38 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Chiar dacă misiunea nu a fost una nouă pentru concurenții rămași în competiție și inițial a părut totul simplu, iată că lucrurile s-au complicat pe parcurs.

Cele șaizeci de minute alocate gătitului s-au scurs rapid și bucătarii și-au așezat cu multă grijă farfuriile pe banda de foc, pentru a le trimite la analizare și la degustare.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, degustare cu peripeții

A venit apoi momentul ca Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să se reîntâlnească în bucătăria „Chefi la cuțite”, pentru a degusta farfuriile pregătite de concurenții din echipele pe care le conduc.

citește și: Roxana Blenche a câștigat o amuletă puternică! Ce bonus îi aduce

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a pregătit o rețetă pe bază de somon, în timp ce Florin Dumitrescu a mizat pe un file de pește alb. Cătălin Scărlătescu a ales pieptul de rață cu pară și o diversitate de piureuri.

citește și: Gina Pistol, cea mai senzuală apariție de până acum! Ce detaliu i-a uluit pe toți

Așa cum era de așteptat, nici de data aceasta nu au lipsit criticile sau micile „înțepături”, dar după degustare, cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” s-au declarat mulțumiți de ceea ce au gătit concurenții din echipele conduse de ei.

Însă, cei care dau verdictul final sunt jurații din ediția 38 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, format din angajați ai aeroportului „Henry Coandă”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 1 decembrie 2020. Angajați ai aeroportului „Henry Coandă”, deveniți jurați la „Chefi la cuțite”... Chefi la cuțite 1 decembrie 2020. A luat aproape toate voturile! Cine a câștigat proba de gătit pe echipe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x