Antena Căutare

Chefi la cuțite 2021. Mesajul lui Chef Scărlătescu pentru Luca Pintea, primul lui concurent eliminat. Ce spune concurentul

Chef Cătălin Scărlătescu a lăsat un mesaj de încurajare în mediul online pentru primul lui concurent eliminat din sezonul 9, Luca Pintea. Așa cum îi stă bine unui jurat Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a ținut neapărat să publice un story legat de plecarea lui din echipă.

Cătălin Scărlătescu, îmbrăcat în tunică mov cu negru, îl arată cu degetul pe Luca Pintea, concurentul îmbrăcat în tunică alb cu vișiniu, în urma unei greșeli Galerie
Ce mesaj a transmis Luca Pintea după a fost eliminat din emisiunea Chefi la cuțite 2021 | Antena1

Orice despărțire este grea și nici lui Chef Cătălin Scărlătescu nu i-a fost ușor. Luca Pintea este primul concurent care îi pleacă din echipă. Nu a înțeles proba și nu i-au ieșit lucrurile, carnea gătită de el a fost crudă, fapt care i-a scos din minți pe chefi.

„Nu e o carne comestibilă, nu suntem câini. Câinii mănâncă carne crudă de pui, l-a certat Scărlătescu. „Luca, nu poți! Tai puiul, îl vezi că-i crud și îl pui în farfurie?! Ești nebun?!, a continuat, la fel de revoltat, și Bontea.

Deși supărat pe Luca în principal, Chef Cătălin Scărlătescu i-a luat la rost și pe ceilalți concurenți din echipa lui, în speranța că în urma acestor mustrări ar putea învăța și ei ceva din asta. „Pe tine cade tot, băi, Alex!”.

Citește și: Luca Pintea a făcut o greşeală care l-a costat eliminarea! "Cum să pui o pulpă pe două farfurii?"

Cum l-a încurajat Chef Cătălin Scărlătescu pe Luca Pintea, după eliminarea de la Chefi la cuțite 2021

Pentru că nimeni nu ține supărare și toate se iartă la Chefi la cuțite, după furtună, liniște și pace. După ediția difuzată pe 9 mai 2021 la TV, Chef Cătălin Scărlătescu a ținut neapărat să îi lase un mesaj de încurajare lui Luca într-un story pe Instagram.

„Mult succes în continuare, Luca!”, a fost mesajul lui Scărlătescu pentru primul concurent eliminat din echipa mov in sezonul 9. Story-ul a fost share-uit și de participant pe contul lui. Ulterior, acesta a ținut să posteze la rândul lui câteva mesaje în story-uri.

„N-au idee! Asta e! Până la urmă, este o competiție și greșeala se plătește! Sper că plecarea mea v-a apropiat mai mult și v-a închegat mai mult ca echipă. Sunteți ai mei orice ar fi și orice ar zice lumea! Eu vă pup, vă îmbrățișez și vă doresc mult, mult succes în continuare! Mov power!”.

Citește și: Luca Pintea încearcă să răscumpere greșelile trecutului cu un preparat care să-l ducă în echipe

Povestea lui Luca Pintea. Cum a ajuns concurent în echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 9 Chefi la Cuțite

Luca Pintea a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți, asta deși are o pată neagră în trecut. Bucureșteanul a consumat stupefiante și a făcut închisoare pentru trafic de droguri. A spus că a ajuns acolo din cauza anturajului greșit și a unui stil de viață dezordonat pe care l-a căpătat după munca pe vase de croazieră și în restaurante din Ibiza.

S-a căit, însă, și a încercat din răsputeri să se reintegreze în societate, ajutat de familia lui și de apropiați. Gătește cu pasiune, iar asta s-a văzut în fiecare moment, chiar dacă a mai făcut greșeli. Viața i s-a schimbat și datorită participării la emisiunea Chefi la cuțite.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Emisiunea este difuzată duminica de la ora 20:00, iar luni și marți de la ora 20:30, la Antena 1.

Cum se distrează concurenții echipa lui Bontea, când nu sunt în emisiune. Imaginile sunt deja virale pe TikTok... Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Proba de îndemânare a adus emoții uriașe. Cătălin Scărlătescu s-a înfuriat și a țipat la t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x