Antena Căutare

Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Luca Pintea încearcă să răscumpere greșelile trecutului cu un preparat care să-l ducă în echipe

În ediția din 5 aprilie 2021 de la Chefi la Cuțite, Luca Pintea a impresionat cu povestea lui de viață, dar și cu dorința de a o lua de la capăt după o perioadă nefericită a vieții lui.

luca pintea cu sort negru si tricou verde gateste in bucataria chefi la cutite Galerie
Luca Pintea a venit în ediția din 5 aprilie 2021 la Chefi la Cuțite pentru a o lua de la capăt

Tânărul de 29 de ani din București și-a pus toată speranța într-un preparat "bărbătesc", de inspirație americană: T-Bone cu piure de ceapă și kale.

Luca Pintea a ales dish-ul în speranța că va intra în echipe, cu atât mai mult cu cât participarea la Chefi la Cuțite o consideră pasul spre revenirea la viața de dinainte de a face închisoare.

Vizibil afectat de acea perioadă neagră a vieții sale, concurentul bucureștean a povestit că din cauza unui anturaj greșit și a unui stil de viață dezordonat pe care l-a căpătat după munca pe vase de croazieră și în restaurante din Ibiza, a fost arestat pentru vânzare de droguri.

Citește și: Sorin Bontea a dezvăluit suma de bani cu care a rămas după Asia Express. Ce mărturisiri a făcut

Deși Luca spune că nu a obținut beneficii materiale din comerțul substanțelor interzise, el a fost condamnat la trei ani cu suspendare și un an încercare. El a stat o lună și două săptămâni în arest, iar acum trebuie să meargă la probațiune, să facă ore în folosul comunității, să treacă de o evaluare psihologică și să fie reintegrat în societate.

"Am venit să-mi testez limitele. Dacă as trece mai departe, aș da totul din mine", a spus el, specificând că ar vrea să facă parte din echipa lui Chef Scărlătescu.

Chefi la cuțite sezonul 9, pasul din drumul către noua viață a lui Luca Pintea

După ce a depășit momentele grele din viața lui alături de familie și apropiați, concurentul de 29 de ani a revenit la pasiunea sa, bucătăria, și a pregătit pentru chefi un T-Bone cu piure de ceapă și kale.

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu au degustat din dish-ul lui și au apreciat diferitele elemente pe care aspirantul la Cuțitul de Aur le-a pus în farfurie.

Citește și: Jador a gătit cu mama sa la Chefi la Cuțite. Ce a recunoscut: „Am plecat la 14 ani de acasă”

Deși s-au jucat puțin cu emoțiile lui, în cele din urmă chefii l-au complimentat: "Îmi place piureul, îmi place carnea foarte mult - foarte mișto gătită - și gustul cărnii. Are gust de steak, ceea ce e foarte important", i-a spus Chef Florin Dumitrescu.

Așa cum a spus și în testimoniale, pentru Pintea cuțitul primit reprezintă un nou început: "Vreau să ajung departe rău cu acest cuțit. Sincer? Aveam nevoie de el mai mult decât orice pentru momentul ăsta din viața mea."

Ce este T-Bone, carnea gătită de Pintea Luca la Chefi la Cuțite, pe 5 aprilie 2021

T-Bone este partea de coloană denumită și "short loin" de măcelari și bucătarii profesioniști. El include un os în formă de "T", care are carne pe ambele părți. Reprezintă una din cărnurile premium folosite la fripturi întrucât este fragedă, suculentă și aromată.

De cele mai multe ori, T-Bone se frige pe grătar sau la tigaie și se servește cu garnitură.

Urmărește show-urile tale preferate, integral, pe Antena Play. Vezi cel mai nou episod din sezonul 9 Chefi la Cuțite AICI.

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2021. Chef Florin Ivan a dezvăluit cine a câștigat amuleta ”bombă”! Ce jurat a învins în prob... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Roger Mario Gheorghe a dat fotbalul pe bucătărie, dar trebuie "să mai lucreze la î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x