Antena Căutare

Chefi la cuțite, 21 noiembrie 2022. Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, a trecut printr-o accidentare. Ce i-a zis medicul

În ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1, Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, s-a accidentat și a avut nevoie de ajutorul unui medic.

colaj foto cu madalina cretan, sotia lui NOSFE, si catalin scarlatescu, la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Medicul a intervenit imediat s-o ajute pe Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, în ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1 | Antena 1

La scurt timp după ce au aflat de la Gina Pistol care este tema de gătit pentru cel de-al 15-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au apucat imediat de gătit. Nu a durat însă mult și Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, s-a accidentat și a avut nevoie de ajutorul unui medic.

Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, accidentare în bucătărie, în ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

În ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o reală surpriză atunci când au descoperit ce temă de gătit le-a pregătit frumoasa Gina Pistol, pentru cel de-al 15-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Totul a început cu o ghicitoare, al cărei răspuns corect l-a dat Florin Dumitrescu. Acesta a aflat apoi că are dispoziție trei sosuri și trei plante pe care trebuie să le împartă echipelor. Pentru el a ales sosul bechamel și leurda, lui Sorin Bontea i-a dat ștevia și sosul bernez și lui Cătălin Scărlătescu i-a dat sosul veloute și măcrișul.

Cu o temă atât de dificilă și cu niște invitați speciali la degustare (Taraful Rutenilor), emoțiile au atins cote maxime instant. Apoi, când cronometrul a pornit, toată lumea s-a năpustit asupra cămării, pentru a-și procura ingredientele necesare și pentru a se apuca rapid de treabă.

Mădălina Crețan, soția regretatului NOSFE de la Șatra BENZ, a primit sarcina de-a tăia niște ciuperci. Chiar în timp ce lucre de zor, Cătălin Scărlătescu a dorit să îi dea noi indicații. În timp ce îl privea atentă, concurenta s-a tăiat. Această accidentare a făcut-o să aibă imediaat nevoie de ajutorul unui medic.

„M-am tăiat în ciuperci pentru că în timp ce tăiam ciupercile m-am uitat la chef, dar am uitat să mă opresc din tăiat. Nu se mai oprește sângele. Am rămas blocată, efectiv. Am stat cu mâna la asistentă fiindcă voia să îmi pună garou, pentru că efectiv nu se mai oprea sângerarea. Am rugat-o să mă lase să fac ceva cu o mână, îmi era groaznic să stau degeaba pe acolo”, a dezvăluit Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, în ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Ambițioasă, muncitoare și dornică să își ajute echipa, concurenta a trecut rapid peste accidentare și s-a apucat imediat de treabă.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 21 noiembrie 2022. Gina Pistol a anunțat o temă dificilă pentru cel de-al 15-lea battle. Ce cadouri a f... Chefi la cuțite, 21 noiembrie 2022. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă puternică! Ce au pățit Bontea și Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x