Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Mario Dumitru (cuțitul de aur) și Gabriela Lucuțar (Regina Întunericului) s-au sărutat

Un moment complet neașteptat s-a întâmplat în primul battle de la Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția 15 din 22 aprilie 2024. Mario Mădălin Dumitru (cuțitul de aur) și Gabriela Lucuțar (Regina Întunericului) au fost surprinși de camerele de filmai când s-au sărutat.

Colaj cu Mario Dumitru și Gabriela Lucuțar în ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
Mario Mădălin Dumitru (cuțitul de aur) și Gabriela Lucuțar (Regina Întunericului) au fost surprinși de camerele de filmai când s-au sărutat | Antena 1

Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki și-au îmbrăcat tunicile și s-au întâlnit cu concurenții pe care i-au ales pentru echipele lor, la Chefi la cuțite sezonul 13.

Surpriza a fost mare atunci când în bucătărie, chiar în timpul probei de gătit, Mario Mădălin Dumitru (cuțitul de aur al lui Sautner) și Gabriela Lucuțar (Regina Întunericului) au fost surprinși de camerele de filmai când s-au sărutat. Ulterior, concurentul a făcut o dezvăluire neașteptată despre colega lui și nici Alexandru Sautner n-a fost lipsit de reacție.

Mario Mădălin Dumitru (cuțitul de aur) și Gabriela Lucuțar (Regina Întunericului) s-au sărutat în primul battle, în ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 22 aprilie 2024

Irina Fodor i-a luat pe toți prin surprindere atunci când a anunțat care este tema de gătit din primul battle:

„Încep confruntările sezonului 13, un număr foarte special, de care se leagă tot felul de superstiții. La începutul secolului trecut apărea în dicționare triscaidecafobia, adică fobia de tot ce este legat de acest număr. Pentru voi este sezon de început, de asta cred că acum, în debut de confruntări, merită să îi aducem o ofrandă. Aveți de gătit un dish cum nu s-a mai pomenit: ci 13 ingrediente! Atenție, nici mai puțin”, a fost anunțul complet neașteptat făcut de Irina Fodor, la primul battle de la Chefi la cuțite sezonul 13, din 22 aprilie 2024.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Irina Fodor a anunțat ce temă de gătit a pregătit la primul battle. Ce reacții au urmat

N-a durat mult și cei trei jurațiț au început să discute cu membrii echipelor lor, pentru a stabili ce gătesc. Când cronometrul a pornit, toată lumea s-a apucat imediat de treabă. Un moment complet surprinzător a fost atunci când Mario, cuțitul de aur, și Regina Întunericului, colega lui de echipă, s-au sărutat pătimaș în fața camerelor de filmat, chiar în timpul primului battle din acest sezon.

„La un moment dat, pur și simplu m-am întors către Regina Întunericului, ea s-a întors către mine și m-a sărutat!

„Chef, în bucătărie este vorba despre dragoste”, a fost replica dată de cuțitul de aur.

„Dragoste, dar nu de asta!”, a răspuns Ștefan Popescu, făcând ochii mari.

„Eu inițial am crezut că vrea să îmi zică ceva la ureche”, a zis concurentul.

Citește și: Chef Orlando Zaharia a vorbit despre relația cu fiul său în vârstă de 18 ani. Ce îl îndeamnă pe acesta să facă

„Hai mai repede, lăsați iubitul și mișcați-vă, că nu suntem gata cu ele!”, a strigat Alexandru Sautner, cuprins de emoții.

„Țin să vă spun că în momentul ăla chef Mario a gătit ca niciodată”, a dezvăluit Regina Întunericului (Gabriela Lucuțar).

„Da, e o femeie atrăgătoare, e o femeie sexy, e o femeie foarte smart, e o femeie faină, super”, a spus Mario, cuțitul de aur al lui Alexandru Sautner, la Chefi la cuțite sezonul 13.

Emoțiile au fost mari în bucătărie și concurenții au încercat să gătească rețetele stabilite cu chefii, în ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 22 aprilie 2024.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Irina Fodor a anunțat ce temă de gătit a pregătit la primul battle. Ce reacții au urma... Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Coșarii au degustat și au decis cine a câștigat primul battle. Ce s-a întâmplat după v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x