Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Irina Fodor a anunțat ce temă de gătit a pregătit la primul battle. Ce reacții au urmat

În ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 22 aprilie 2024, chefii au aflat de la Irina Fodor ce surprize aduce primul battle. Toți au amuțit când au aflat ce au de făcut.

Colaj cu Irina Fodor, jurații și concurenții la primul battle din chefi la cuțite Galerie
În ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 22 aprilie 2024, chefii au aflat de la Irina Fodor ce surprize aduce primul battle | Antena 1

Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki și-au îmbrăcat tunicile și s-au întâlnit cu concurenții pe care i-au ales pentru echipele lor, la Chefi la cuțite sezonul 13. Surpriza a fost mare atunci când în bucătărie și-a făcut apariția Irina Fodor și aceasta a anunțat ce temă de gătit a pregătit pentru primul battle de la Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția din 22 aprilie 2024.

Irina Fodor a anunțat ce temă de gătit a pregătit la primul battle, în ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 22 aprilie 2024. Ce au descoperit chefii

După zeci de farfurii degustate în căutarea cuțitelor de aur și a concurenților îndeajuns de talentați pentru a face parte dintr-una dintre cele trei echipe, iată că a venit momentul ca Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki să îmbrace tunicile cu culoarea echipelor lor.

Emoțiile au început să crească încă din primele minute, în ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 22 aprilie 2024.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat

„Eu vin cu foarte multă încredere, că am 2 cuțite de aur. Dar nu știu cum lucrează ei în condiții de stres, cum lucrează ei la nivel de echipă. Poate sunt foarte buni pe individual”, a fost de părere Orlando Zaharia.

„Am emoții mari”, a zis Richard Abou Zaki.

„Nu mi-e frică de nicio echipă, nu am emoții”, a dezvăluit Alexandru Sautner, care a părut extrem de sigur pe forțele sale.

Ușile s-au deschis și în bucătărie și-a făcut apariția Irina Fodor și nu mică a fost surpriza tuturor atunci când aceasta a anunțat ce surprize a pregătit pentru primul battle de la Chefi la cuțite sezonul 13, din 22 aprilie 2024.

„Aș vrea să știu dacă echipele au deja un nume și un slogan. Trebuie să știm și noi”, a zis îndrăgita prezentatoare.

Citește și: Chef Orlando Zaharia a vorbit despre relația cu fiul său în vârstă de 18 ani. Ce îl îndeamnă pe acesta să facă

„Încep confruntările sezonului 13, un număr foarte special, de care se leagă tot felul de superstiții. La începutul secolului trecut apărea în dicționare triscaidecafobia, adică fobia de tot ce este legat de acest număr. Pentru voi este sezon de început, de asta cred că acum, în debut de confruntări, merită să îi aducem o ofrandă. Aveți de gătit un dish cum nu s-a mai pomenit: ci 13 ingrediente! Atenție, nici mai puțin”, a fost anunțul complet neașteptat făcut de Irina Fodor, la primul battle de la Chefi la cuțite sezonul 13, din 22 aprilie 2024.

Degustarea și jurizarea este făcută de coșari, pentru ca aceștia să alunge ghinionul numărului 13. Sub bancul de lucru, chefii au găsit hârtie și instrumente de scris, pentru a face lista de ingrediente. N-a durat mult și cei trei jurațiț au început să discute cu membrii echipelor lor, pentru a stabili ce gătesc.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chef Orlando Zaharia a vorbit despre relația cu fiul său în vârstă de 18 ani. Ce îl îndeamnă pe acesta să facă... Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Mario Dumitru (cuțitul de aur) și Gabriela Lucuțar (Regina Întunericului) s-au sărutat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x