Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 mai 2023. George Popescu s-a simțit „sabotat” de Amalia Mihart. Ce gest făcut de concurentă l-a enervat

George Popescu s-a enervat și s-a simțit „sabotat” chiar de către Amalia Mihart (Esa), colega lui de echipă. Concurentul a avut o reacție neașteptată, în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Colaj cu Amalia Esa și george Popesu în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
George Popescu s-a enervat și s-a simțit „sabotat” chiar de către Amalia Mihart (Esa), colega lui de echipă | Antena 1

În ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, echipa gri și cea neagră au intrat la duel. Când au auzit care este tema de gătit, concurenților nu le-a venit să creadă, însă s-au ambiționat să dea tot ce pot pentru a evita o posibilă eliminare. La un moment dat, George Popescu s-a enervat la culme atunci când s-a simțit „sabotat” de Amalia Mihart (Esa), chiar colega lui de echiopă.

George Popescu s-a simțit „sabotat” de Amalia Mihart și s-a enervat la culme în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11

După ce concurenții intrați la duel și-au împărțit combinațiile de ingrediente, fiecare a încercat să stea de vorbă cu colegii ceva mai experimentați, pentru a cere sfaturi.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Luna Morgaciova a făcut o mișcare dură pentru Amalia Mihart. Ce a urmat

„Voiam să termin o idee cu Pablo și a venit din nou Amalia. Amalia era prezentă peste tot. Nu e cel mai plăcut sentiment în momentul în care vine cineva de mai multe ori peste tine și vorbește. Trebuie să învățăm să avem răbdare ”, a zis George, supărat că nu este lăsat să ceară sfaturi de la Dumitru Paul (Pablo), cuțitul de aur din echipa lor.

Tensiunile dintre cei doi a atins cote maxime atunci când Amalia a făcut un gest ce l-a scos din sărite pe George Popescu. Când a găsit focul închis, acesta și-a ieșit din minți.

„În momentul ăla am simțit că mi se opresc bătăile inimii deodată. Ești nebună, cum să-mi stingi ăsta?!”, a zis nervos concurentul.

Amalia n-a recunoscut că ar fi făcut asta, iar George s-a enervat și mai tare.

Citește și: Ce gest neașteptat a făcut Cătălin Scărlătescu atunci când banda a adus verdictul, la Chefi la cuțite

„M-am enervat atât de tare...Efectiv mi s-a umflat vena și am zis că iau toate tigăile alea ale Amaliei și le arunc și sparg tot în jurul meu. Și ea era ca o zuză toată”, a zis el.

„Niciodată nu aș face așa ceva, să sabotez un concurent”, a explicat tânăra.

„Vreau doar să cred că a fost o întâmplare”, a completat George Popescu.

Apoi, cei doi și-au văzut mai departe de gătit, pentru ca rezultatul să fie unul cât mai bun.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Luna Morgaciova a făcut o mișcare dură pentru Amalia Mihart. Ce a urmat... Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Andrea Sabini a fost eliminat din sezonul 11. Ce reacție a avut Florin Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x