Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Luna Morgaciova a făcut o mișcare dură pentru Amalia Mihart. Ce a urmat

În ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, chiar la proba de duel, Luna Morgaciova a făcut o mișcare dură pentru Amalia Mihart (Esa).

În ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, chiar la proba de duel, Luna Morgaciova a făcut o mișcare dură pentru Amalia Mihart (Esa)

Antena 1

După ce echipa roșie a câștigat cel de-al patrulea battle, echipa neagră și cea gri au intrat la duel. Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce probă de gătit a pregătit de data aceasta. Chiar înainte de-a se apuca de gătit, Luna Morgaciova a „faultat-o” pe Amalia Mihart (Esa).

Ce mișcare dură a făcut Luna Morgaciova pentru Amalia Mihart în proba de duel, în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțtie sezonul 11

„Ați înțeles că proba de astăzi este despre fructe și legume. Eu o să vă ofer niște perechi de fructe și legume pe care voi o să le alegeți unul pentru altul. Dar, înainte de asta, o să vin pe la voi să trageți la sorți ordinea în care veți alege”, a fost vestea neașteptată dată de Gina Pistol.

Cloșurile au început să se ridice și să iasă astfel la iveală ce perechi de ingrediente a pregătit prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11: afine și țelină, gulie și pepene galben, zmeură și roșie, dovleac și banane, ghimbir și pere, cartof dulce și prune, baby ananas și ardei iute, pomelo și ardei gras, măr și morcov, varză cu portocală, spanac și lămâie și rodie și cartof.

Citește și: Ce gest complet neașteptat a făcut Cătălin Scărlătescu atunci când banda a adus verdictul

„O să ne dăm doctoratul în bucătărie astăzi”, a fost concluzia trasă de concurenți.

„Normal că vreau să încurc pe cineva, e o competiție!”, a zis Amalia Mihart, înainte ca ingredientele să fie împărțite.

Când a venit rândul Lunei Morgaciova, aceasta a ales pentru Amalia para și ghimbirul, însă se pare că decizia n-a fost una pe placul concurentei din echipa neagră.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Ce a pățit George Popescu înainte de duel. Cum s-a „răzbunat” Amalia Esa pe Monica Pușcoiu

„Păi ce-ai făcut, sora mea? Ai uitat că am fost și noi prietene cândva?!”, a zis Amalia îngrijorată la testimoniale.

„A terminat-o”, a fost de părere Dumitru Paul Tudosescu, din echipa neagră.

„E o competițiăe, e normal să îți faultezi adversul! Nu pentru asta suntem aici?”, a fost replica dată de Luna Morgaciova, la testimoniale.

După ce fiecare s-a ales cu o pereche de ingrediente, cronometrul a pornit și concurenții s-au apucat imediat de gătit, în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Cine a câștigat al patrulea battle. Ce verdict neașteptat a adus banda. Scărlătescu, gest ... Chefi la cuțite, 22 mai 2023. George Popescu s-a simțit „sabotat” de Amalia Mihart. Ce gest făcut de concurentă l-a ener...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Ultimele știri
x